Ziua Mondială a Televiziunii 2022. Cinci motive pentru care iubești programele TV

Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 21 Noiembrie 2022
Data actualizare: 21 Noiembrie 2022
E alături de tine în fiecare zi, dar o dată pe an e ziua ei, a televiziunii. Pe 21 noiembrie marcăm Ziua Mondială a Televiziunii, iar în 2022 avem prilejul să ne amintim de ce iubim televiziunea și programele sale.

Ediția din 2022 a Zilei Mondiale a Televiziunii aduce în discuție modul în care televiziunea atrage atenția publicului asupra divertismentului de calitate, problemelor societale, evenimentelor demne de știri și multe altele. Ziua de 21 noiembrie subliniază, totodată, importanța tot mai mare a atenției ca măsurătoare pentru agenții de publicitate.

Televiziunea este și în secolul XXI o piatră de temelie a democrației și un pilon al libertății de exprimare și al diversității culturale. Hrănește educația, invită continuu oamenii să exploreze dincolo de sufrageria lor și stârnește curiozitatea”, se arată pe site-ul oficial al The Global TV Group.

PRO TV marchează Ziua Mondială a Televiziunii prin schimbarea siglei. Azi, toate programele TV vor purta mesajul: Discover it all. Happy World TV Day!

Cinci motive pentru care iubești televiziunea

Te captivează

Programele TV pot face orice, însă nu te pot lăsa indiferent. Îți captează atenția, fiindcă vorbesc pe limba ta, despre tine, despre problemele și bucuriile tale, dându-ți șansa să te regăsești în fiecare poveste, transmisiune, jurnal de știri sau show de divertisment.

Te ține acolo

S-ar putea numi vrajă, dar nu este. E un mix perfect de ingrediente bine alese care te țin conectat, aproape în permanență, la unul dintre miracolele secolului XX, televiziunea.

Te reprezintă cu autoritate

Televiziunea nu este doar despre tine, ci mai ales pentru tine. O portavoce, un purtător de cuvânt care spune ceea ce ți-ai dori tu să spună și să obțină răspunsuri la întrebări care îți vin în mod firesc. Televiziunea are autoritate și, tocmai de aceea, rămâne cea mai de încredere platformă pentru știri, divertisment și cultură.

Te inspiră

În era internetului, televiziunea reușește să conecteze comunități din medii și culturi diverite, să rupă bariere și prejudecăți, militând pentru toleranță, incluziune socială și drepturile omului. Toate astea te inspiră și pe tine.

E mereu cu tine, oriunde ai fi tu

Televiziunea nu mai este de multă vreme un produs consumat din canapea. Azi, poți accesa programele TV pe orice dispozitiv mobil, pe vârfuri de munte, într-o croazieră pe mare ori în inima deșertului. Iar acesta este alt miracol al televiziunii.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies