Ziua Recunoştinţei la americani! Obama a gătit pentru săraci, Madonna a stat cu cei 6 copii! Cum au petrecut alte VIP-uri

Ziua Recunoştinţei la americani! Obama a gătit pentru săraci, Madonna a stat cu cei 6 copii! Cum au petrecut alte VIP-uri
Citeste mai mult despre: Ziua Recunostintei, sarbatoare, vedete,
Data: 23 Noiembrie 2018
În timp ce în Canada, Ziua Recunoştinţei se sărbătoreşte în a doua zi de luni în Octombrie, americanii au ales să o celebreze în a patra zi de Noiembrie. Anul acesta data a fost pentru aceştia 22 Noiembrie. 

Ziua Recunoștinței este o sărbătoare anuală, iar la origini a fost instituită pentru a-i mulțumi lui Dumnezeu pentru bogăția recoltei din acel an. Se sărbătorește în cea mai mare parte a Americii de Nord (Statele Unite și Canada) şi a devenit între timp o sărbătoare a familiei şi un prilej de a-şi aduce fiecare aminte de lucrurile pozitive din viaţă. Asta a făcut şi fostul preşedinte Barack Obama, care, în semn de recunoştinţă pentru tot ce a primit de la viaţă, a ales să dea bucuria mai departe. Astfel, a apărut fără să fie aşteptat la un Sediu Social care asigură mâncare pentru săraci pentru a ajuta la pregătirea mesei de sărbătoare. Fotografiile de pe contul său de Instagram l-au surprins în timpul pregătirilor.
 


La rândul ei, Madonna a publicat o fotografie alături de toţi cei şase copii ai săi, dintre care patru adoptaţi, poză făcută în Malawi. Mai mult, a adăugat un mesaj emoţionant: "Faima, recordurile atinse şi averea nu pot egala ce preţuiesc cel mai mult. Sunt recunoscătoare pentru copiii mei, care mi-au deschis uşi pe care le credeam închise pentru totdeauna."
 


În acelaşi timp, Sofia Vergara, cea mai sexy şi bine plătită actriţă de televiziune din SUA, a ales să petreacă alături de familie. Şi a postat pe Instagram un tort decorat cu un curcan-curcanul fiind mâncarea tradiţională a sărbătorii.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I gave them eggnog ???? happy thanksgiving everyone !!????

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Details???? #celebrate #givethanks

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Reese Witherspoon, frumoasa actriţă blondă le-a arătat fanilor că este gazda perfectă, cu fotografii care o surprindeau în toiul pregătirilor petrecerii. Plăcinta pregătită de actriţă avea şi un mesaj sugestiv: "ce bine că am purtat pantaloni elastici."
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You know… just preparing for tomorrow. #ThanksgivingPrep (@mariesaba)

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Iar dacă la majoritatea comercianţilor din România Black Friday s-a încheiat, la americani e, în mod tradiţional, în vinerea de după Ziua Recunoştinţei.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO