Ziua Recunoştinţei la americani! Obama a gătit pentru săraci, Madonna a stat cu cei 6 copii! Cum au petrecut alte VIP-uri

Ziua Recunoştinţei la americani! Obama a gătit pentru săraci, Madonna a stat cu cei 6 copii! Cum au petrecut alte VIP-uri
Citeste mai mult despre: Ziua Recunostintei, sarbatoare, vedete,
Data: 23 Noiembrie 2018
În timp ce în Canada, Ziua Recunoştinţei se sărbătoreşte în a doua zi de luni în Octombrie, americanii au ales să o celebreze în a patra zi de Noiembrie. Anul acesta data a fost pentru aceştia 22 Noiembrie. 

Ziua Recunoștinței este o sărbătoare anuală, iar la origini a fost instituită pentru a-i mulțumi lui Dumnezeu pentru bogăția recoltei din acel an. Se sărbătorește în cea mai mare parte a Americii de Nord (Statele Unite și Canada) şi a devenit între timp o sărbătoare a familiei şi un prilej de a-şi aduce fiecare aminte de lucrurile pozitive din viaţă. Asta a făcut şi fostul preşedinte Barack Obama, care, în semn de recunoştinţă pentru tot ce a primit de la viaţă, a ales să dea bucuria mai departe. Astfel, a apărut fără să fie aşteptat la un Sediu Social care asigură mâncare pentru săraci pentru a ajuta la pregătirea mesei de sărbătoare. Fotografiile de pe contul său de Instagram l-au surprins în timpul pregătirilor.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I am grateful for the next generation of leaders who are doing the work to create the world as it should be. Our young people—tolerant, creative, idealistic—remind us that the best way to honor our communities is to serve them. They understand that hope requires action. From the Obama family to yours, Happy Thanksgiving.

A post shared by Barack Obama (@barackobama) on


La rândul ei, Madonna a publicat o fotografie alături de toţi cei şase copii ai săi, dintre care patru adoptaţi, poză făcută în Malawi. Mai mult, a adăugat un mesaj emoţionant: "Faima, recordurile atinse şi averea nu pot egala ce preţuiesc cel mai mult. Sunt recunoscătoare pentru copiii mei, care mi-au deschis uşi pe care le credeam închise pentru totdeauna."
 


În acelaşi timp, Sofia Vergara, cea mai sexy şi bine plătită actriţă de televiziune din SUA, a ales să petreacă alături de familie. Şi a postat pe Instagram un tort decorat cu un curcan-curcanul fiind mâncarea tradiţională a sărbătorii.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I gave them eggnog ???? happy thanksgiving everyone !!????

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Details???? #celebrate #givethanks

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Reese Witherspoon, frumoasa actriţă blondă le-a arătat fanilor că este gazda perfectă, cu fotografii care o surprindeau în toiul pregătirilor petrecerii. Plăcinta pregătită de actriţă avea şi un mesaj sugestiv: "ce bine că am purtat pantaloni elastici."
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You know… just preparing for tomorrow. #ThanksgivingPrep (@mariesaba)

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Iar dacă la majoritatea comercianţilor din România Black Friday s-a încheiat, la americani e, în mod tradiţional, în vinerea de după Ziua Recunoştinţei.
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO