Zoe Kravitz, omagiu emoționant pentru Lisa Bonet

Zoe Kravitz, omagiu emoționant pentru Lisa Bonet
Citeste mai mult despre: Zoe Kravitz, lisa bonet,
Autor: Redactia
Data publicarii: 29 Octombrie 2018
Data actualizare: 29 Octombrie 2018
Fiica lui Lenny Kravitz a recreat celebrul pictorial făcut de mama ei în urmă cu 30 de ani pentru revista Rolling Stone.

Zoe a publicat pe contul ei de Instagram rezultatul (poți vedea fotografiile și comentariile fanilor AICI) și aprecierile nu au întârziat să apară. Fotografiile au strâns zeci de mii de like-uri în doar câteva ore. 

Fiica lui Lenny a adoptat același stil în care a pozat mama ei în urmă cu 30 de ani. Jurnaliștii Rolling Stone scriu că Lisa Bonet avea 21 de ani în 1988 și era însărcinată în două luni cu Zoe. 

Atât Bonet, cât și fiica sa, au fost întrebate în interviurile adiacente pictorialelor ce înseamnă pentru ele sintagma ,,a fi hot”. 

,,Pentru mine a fi hot înseamnă să fii așa cum ești. Când cineva își dă voie să fie exact așa cum e... pentru mine asta înseamnă să fii hot.”, spunea Bonet în interviul din 1988.

La distanță de 30 de ani, Zoe a răspuns aceleiași întrebări. 

,,Oamenii cred că dacă ești pe sticlă ești automat hot. Nu e chiar așa. Pentru mine a fi hot înseamnă să nu faci niciun fel de compromis. Înseamnă să fii nonconformist, să nu îți fie frică, să fii exact ce ești și să simți exact ce simți.”, spune Zoe. 

Zoe a spus după interviul acordat Rolling Stone că nu a citit niciodată interviul mamei sale și că asemănarea dintre răspunsurile lor e pur întâmplătoare.  
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies