„Omul în negru” Josh Brolin a devenit tată la 50 de ani, cu a treia nevastă

bdquo;Omul în negru  Josh Brolin a devenit tată la 50 de ani, cu a treia nevastă
Autor: Dan Brumar
Data: 05 Noiembrie 2018
Actorul din Men in Black 3 e fericit nevoie mare, deoarece actuala sa soție a adus pe lume o fetiță frumoasă și sănătoasă.

Josh Brolin, pe care îl mai știi din No country for old men, și-a prezentat fiica venită pe lume duminică. Actorul, în vârstă de 50 de ani, e fericit fiindcă este primul copil pe care îl are cu cea de-a treia soție, Kathryn Boid. Într-o postare pe Instagram, Brolin i-a urat bun venit pe lume micuței Westlyn Reign, pe care a poreclit-o „Boabă de fasole”.


„Dragi doamne și domni, aș vrea să v-o prezint pe micuța noastră Westlyn Reign (Fasolică). Mama Kathryn a fost incredibilă în timpul acestei miraculoase nașteri și Boabă de fasole e o nestemată fără defect. Suntem binecuvântați și apreciem atât de mult iubirea și sprijinul pe care l-am primit în timpul sarcinii”, a scris Brolin pe rețeaua socială.

Actorul, care va fi vocea lui Thanos în Avengers 4, mai are doi copii din mariajul cu prima sa soție, Alice Adair. E vorba de – Eden (24 de ani), care s-a logodit în luna august a acestui an, și Trevor (30 de ani), care l-a urmat în cariera de actor. Josh Brolin a mai fost căsătorit și cu actrița Diane Lane, de care s-a despărțit în 2013. 

Josh Brolin alături de prima soție, Alice Adair


Brolin a avut probleme cu Diane Lane, care l-a reclamat la poliție pentru violență domestică. În 2004, actorul a fost arestat la Los Angeles după ce a lovit-o pe soția lui. A ieșit din arest după ce a plătit cauțiunea de 20.000 de dolari.

S-a căsătorit cu asistenta lui

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

JBKB VOTE ???????????????????????? @rockthevote #rockthevote @karlawelchstylist @xkarla @matthew_welch @levis

A post shared by Josh Brolin (@joshbrolin) on

În martie 2015, Josh Brolin s-a logodit cu asistenta lui, fotomodelul Kathryn Boid. Cei doi au făcut nunta în septembrie 2016, iar în mai 2018 au anunțat că vor avea primul lor copil.  

FULLSCREEN
„Omul în negru” Josh Brolin a devenit tată la 50 de ani, cu a treia nevastă
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO