Zoolander 2 si Batman v Superman: Dawn of Justice, in topul nominalizarilor la Zmeura de Aur

Zoolander 2 si Batman v Superman: Dawn of Justice, in topul nominalizarilor la Zmeura de Aur
Data: 24 Ianuarie 2017
Zoolander 2 si blockbuster-ul Batman v Superman: Dawn of Justice conduc in topul nominalizarilor pentru premiile Zmeura de Aur, parodie a Oscarurilor care recompenseaza cele mai slabe productii cinematografice.

"2016: un an cu atat de multe filme proaste ca Zmeura de Aur a trebuit sa creasca numarul nominalizarilor la sase pe categorie", se arata in comunicatul oferit publicitatii.

In topul filmelor se afla Zoolander 2, cu noua nominalizari si Batman v Superman: Dawn of Justice, care are opt nominalizari.

In ciuda criticilor foarte dure, Batman v Superman a acumulat incasari de aproape 900 de milioane de dolari la nivel mondial, potrivit Agerpres. 

Dirty Grandpa, Gods of Egypt si Independance Day: Resurgence se numara printre productiile care concureaza la categoria cel mai slab film al anului. 

Robert De Niro, Gerard Butler, Ben Affleck, Henry Cavill, Ben Stiller si Dinesh D'Souza sunt nominalizati la categoria pentru cel pentru cel mai slab actor.

La categoria cea mai slaba actrita isi disputa "onorurile" Megan Fox, Julia Roberts, Naomi Watts si Shailene Woodley.

Laureatii celei de a 37-a editii a premiilor Zmeura de Aur, decernate in urma votului celor 1.000 de membri ai asociatiei care acorda aceste "distinctii", vor fi anuntati la 25 februarie, in preziua prestigioaselor premii Oscar.
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO