„Pe bune? Vorbim de Putin aici!” Cum l-a refuzat Maradona pe președintele Rusiei. Cei prezenți au fost siderați

Pe bune? Vorbim de Putin aici! Cum l-a refuzat Maradona pe președintele Rusiei. Cei prezenți au fost siderați
Citeste mai mult despre: maradona, diego maradona, Vladimir Putin,
Autor: Redactia
Data publicarii: 19 Octombrie 2018
Data actualizare: 19 Octombrie 2018
Cine a spus că nu poți refuza o întâlnire cu Vladimir Putin? Legenda fotbalului argentinian, Diego Maradona, ne-a demonstrat tuturor că îl poți refuza până și pe președintele Rusiei.

Întâmplarea a fost povestită chiar de avocatul lui „El Pibe d`Oro”, Matias Morla, în cadrul unei emisiuni televizate. 

Morla a povestit că Maradona l-a refuzat pe Putin chiar în timpul Campionatului Mondial din această vară. Atunci când Morla l-a anunțat pe „Diegol” că a primit o invitație la Kremlin, care ar fi urmat să aibă loc la ora 9:30 dimineața, acesta a reacționat spunând: ”Nu vreau să mă îmbrac în costum așa de dimineață, nu merg!” 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gracias a Dios!!! ⚽

A post shared by Diego Maradona Oficial (@maradona) on

Avocatul și-a amintit și momentul în care a fost nevoit să le transmită vestea reprezentanților lui Putin.

„Pe bune? Vorbim de Putin aici, Președintele Rusiei!”, ar fi reacționat unul dintre oamenii lui Putin, potrivit poveștii lui Morla. Avocatul a mai spus că aceștia au fost „siderați" la auzul motivului pentru care Maradona refuză întâlnirea cu președintele rus.

Putin a fost, totuși, înțelegător și a reprogramat întâlnirea cu Maradona pentru a doua zi, seara. 

Recent, la prezentarea oficială din Mexic, Mardona a fost din nou în atenția presei, dar de data asta pentru că a recunoscut că a avut probleme de dopaj.

Fostul mare fotbalist argentinian a fost prezentant recent în noua sa funcție de tehnician al echipei Dorados di Sinaloa (n.r.: o echipă din Liga a doua din Mexic) și, la un moment dat, a fost întrebat de un jurnalist despre problemele sale din trecut, cunoscute neoficial de ani buni de toată lumea, însă nerecunoscute public de Maradona până acum.

 „Am avut multe probleme în acea perioadă. Acum 15 ani am avut o boală care m-a chinuit, oamenii îmi spuneau că dopajul mă consumă și că voi pierde bătălia cu moartea. Când am luat-o pe acea cale greșită am făcut automat un pas înapoi în carieră.”, a spus Maradona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feliz día a todos los zurdos! ????

A post shared by Diego Maradona Oficial (@maradona) on

Obiectivul lui Maradona la clubul Dorados di Sinaloa nu este unul ușor de atins. Tehnicianul are ca obiectiv să scape formaţia din Mexic de retrogradarea în Liga a treia.

În clasamentul actual, echipa este pe penultimul loc și nu are nicio victorie.

Maradona, care a condus naţionala Argentinei la câştigarea Cupei Mondiale în 1986, chiar în Mexic, a părăsit în primăvară postul de antrenor la echipa Al Fujairah (Emiratele Arabe Unite), iar în iulie şi august a fost preşedintele clubului belarus Dinamo Brest.

Dorados de Sinaloa ocupă penultimul loc în liga secundă mexicană.

Vedeta argentiniană a mai dezvăluit că a declinat ofertele prietenilor săi, preşedinţii bolivian Evo Morales şi venezuelean Nicolas Maduro, de a antrena echipele lor naţionale. 

Maradona a pregătit naţionala Argentinei între 2008 şi 2010.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies