Cristina Joia, sfaturi pentru Adrian Nartea la Visuri la cheie: „Trebuie să încerci să ascunzi toate lucrurile!”

Cristina Joia, sfaturi pentru Adrian Nartea la Visuri la cheie: Trebuie să încerci să ascunzi toate lucrurile!
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 24 Iunie 2021
Data actualizare: 24 Iunie 2021
Când familia se mărește, și casa trece prin transformări importate. Actorul Adrian Nartea știe cum e viața cu doi copii, așa că a apelat la specialiștii Visuri la cheie pentru sfaturi de amenajare. De azi arhitecții emisiunii vin cu ponturi video pentru toți cei care sunt în impas, în cadrul rubricii Do It Yourself. 

Arhitecții de la Visuri la cheie au început filmările și au renovat deja primele locuințe din acest sezon. Pe lângă frumusețea și impactul vizual al amenajărilor, colegii nostri reușesc, prin crearea diferitelor artificii care fac diferența, să folosească spațiile din fiecare încăpere astfel încât, la final, să fie o locuință funcțională care să pară mai spațioasă.

La filmările din sezonul 8 a fost și Adrian Nartea, actorul principal din serialul VLAD, care se află în plină renovare acasă. A profitat de ocazie și i-a cerut Cristinei Joia câteva sfaturi pentru amenajarea holului. Își dorește un spațiu primitor, care să nu pară încărcat, dar totuși să poată susțină nevoile familiei sale. 

Trebuie să-mi renovez holul – cu tot ce înseamnă cuier. Cum fac, la ce trebuie să mă gândesc prima dată? Pentru că o să am o grămadă de haine...”, a spus actorul.

Vezi mai multe în materialul video de mai jos!

Trebuie să încerci ca mobilierul să fie compact și să fie pe nuanțe deschise, spațiul să pară fluid ca tu să nu ai senzația de aglomerare. Deși ai foarte multe lucruri, trebuie să le închizi în mobilier. Chiar dacă nu e un spațiu foarte generos, încearcă să-l luminezi, poate pui accentul pe un pendul care coboară. În momentul în care ai un dulap în spate, eu mă uit la designul acelui pendul. Trebuie să încerci să ascunzi toate lucrurile și să pui accente. Joacă-te cu oglinzile – ele măresc spațiu. Poți să mergi pe o oglinză bronze, nu clară ca la baie, pentru că e un pic mai elegantă,” l-a sfătuit designerul Visuri la cheie.

Urmărește toate sfaturile de amenajare și alte ponturi utile în rubrica Do It Yourself!

Visuri la cheie – crede în oameni.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies