Echipa România, te iubesc! se mută în casă nouă și a apelat pentru sfaturi la Alex Gavrilescu, arhitect Visuri la cheie

Echipa România, te iubesc! se mută în casă nouă și a apelat pentru sfaturi la Alex Gavrilescu, arhitect Visuri la cheie
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 28 Iulie 2021
Data actualizare: 28 Iulie 2021
Echipa România, te iubesc! s-a întors la muncă, iar, pentru respectarea distanțării sociale, jurnaliștii au primit un nou spațiu de lucru, pe care trebuie să-l amenajeze conform nevoilor lor. 

Au apelat la arhitectul de la Visuri la cheie, Alex Gavrilescu, să-i ajute să creeze un loc care să îmbine personalitățile tuturor și, totodată, să fie un mediu prielnic de lucru. 

Paula Herlo: „Echipa România, te iubesc! se mută în casă nouă. Am primit un spațiu interesant pe care am vrea să-l amenajăm în funcție de personalitățile noastre. O să primim sfaturi de la Alex Gavrilescu și sunt sigură că și voi, cei care vă întoarceți în perioada asta la birou, o să vă folosiți de aceste sfaturi și o să vă bucurați de ideilei pe care o să le împărtășim unii altora.”

Alex Gavrilescu, arhitect Visuri la cheie: „În primul rând, e nevoie să ținem cont de lumină – e important, pe cât posibil, să fie naturală. De culoare, care să ne dea așa o stare de energie, să ne sporească cheful de lucru. De obicei, folosim culorile din spectrul solar, culori vii, muștar, orange, galben, pentru zona de pereți și e bine să echilibrăm cu ceva care să ne calmeze și asta, de obicei, apare în zona de relaxare. Separarea dintre voi este cu o zonă vegetată, iar în spate zona de relaxată.” 

Mai multe sfaturi din partea arhitecților de la Visuri la cheie sunt disponibile pe https://visurilacheie.protv.ro/diy.

Orice ajutor contează! Dacă cunoașteți o familie care are nevoie de echipa Visuri la cheie, ne puteți spune povestea, prin completarea formularului de aici: visurilacheie.protv.ro.

Visuri la cheie – crede în oameni

Mai multe în materialul VIDEO de mai jos
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies