VIDEO Alex Gavrilescu, ponturi pentru ierni cu facturi mici: care e cea mai bună metodă de încălzire la case

VIDEO Alex Gavrilescu, ponturi pentru ierni cu facturi mici: care e cea mai bună metodă de încălzire la case
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 27 Septembrie 2021
Data actualizare: 27 Septembrie 2021
Dacă te muți de la bloc pentru a scăpa de sistemul centralizat de încălzire, află că viața la curte e costisitoare. Sistemul de încălzire ales joacă un rol esențial în stabilirea cheltuielilor lunare, însă Alex Gavrilescu are un sfat pentru cei care preferă casele, în detrimentul apartamentelor.

Sezonul rece se apropie, iar cei care își încălzesc casele cu gaze naturale au motive să fie îngrijorați din cauza prețurilor ridicate la acest combustibil. Costurile cu încălzirea sunt cele care cresc vertiginos cheltuielile unei familii pe timp de iarnă, iar motivul principal este că nu ați ales cea mai bună metodă de încălzire.

Arhitectul Alex Gavrilescu consideră că cea mai bună metodă de a-ți încălzi casa pe timp de iarnă este o pompă de căldură, care are câteva avantaje în fața centralei termice. 

E mai scumpă, dar pe linia timpului e o investiție bună, trainică”, spune arhitectul Visuri la cheie în cadrul rubricii Do It Yourself. Specialistul a dezvăluit și care este cea mai bună opțiune pentru centrala termică.

Vezi sfaturile în VIDEO-ul de mai jos!

Urmărește toate sfaturile arhitecților Visuri la cheie în rubrica Do It Yourself!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!