VIDEO Unde amenajezi casa animalului de companie. Sfaturi de la Cristina Joia

VIDEO Unde amenajezi casa animalului de companie. Sfaturi de la Cristina Joia
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 11 Octombrie 2021
Data actualizare: 11 Octombrie 2021
Animalele de companie sunt nelipsite din viața noastră. Pentru că le iubim atât de mult, cel mai adesea la luăm în casă cu noi și le încrompim un locșor confortabil pe care să-l poată numi „acasă”. Cristina Joia ne spune cum integrăm spațiul animalului de companie într-o amenajare de casă.

Cei care locuiesc la curte se pot declara binecuvântați. Pe lângă intimitate și un plus de confort, au parte și de o suprafață generoasă pentru cultivarea unor pasiuni. Una dintre ele ar putea fi creșterea unui animal de companie. Un acvariu cu pești necesită multă atenție din partea ta, însă marea provocare o reprezintă animalele care au nevoie de mult spațiu de mișcare.

Un câine este, poate, alegerea numărul unu a unui român care are casă și curte, însă integrarea lui în amenajarea spațiului este o misiune delicată.

În acest episod al emisiunii online Do It Yourself, Cristina Joia ne dă câteva idei de amenajare a unor spații dedicate animalelor de companie.

Dacă e un câine care e în casă, am putea să facem un spațiu mai generos sub scară. Dacă e un câine mai mic, în dormitor, în mobilă, putem face o mică garsonieră”, spune designerul de la Visuri la cheie.

Vezi mai jos ce soluții de amenajare ai la dispoziție pentru pisici!
Toate sfaturile de amenajare de la arhitecții Visuri la cheie se găsesc în rubrica Do It Yourself.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies