Editia 9

Data publicarii: 11 Septembrie 2014
Data actualizare: 11 Septembrie 2014
Daca pana acum se luptau doar pentru dragostea lui Guta, acum miza e mult mai mare: 100.000 de euro! Atat ii cere daune morale Beyonce chiar rivalei ei, Narcisa, dupa ce a fost atacata public de zeci de ori. O loveste exact unde o doare mai tare: la buzunar! Asa ca razboiul rece devine… nuclear! Reactia exploziva a narcisei cand risca sa ajunga la sapa de lemn, astazi la Maruta!

Atat ii cere daune morale Beyonce chiar rivalei ei, Narcisa, dupa ce a fost atacata public de zeci de ori. O loveste exact unde o doare mai tare: la buzunar! Asa ca razboiul rece devine… nuclear! Reactia exploziva a narcisei cand risca sa ajunga la sapa de lemn, astazi la Maruta!

Si tot astazi, aventurile lui Tudorel la Londra continua. Astazi vedeti cum s-a plimbat Omul Bormasina printre statuile de ceara din Muzeul Madame Tussaud’s. Tudorel l-a “topit” pe Leo di Caprio cand a facut sunete ca Titanicul, iar Maruta l-a intrebat pe Salman Kahn despre relatia cu Iulia Vantur si planurile lor de casatorie. Cele mai amuzante situatii in Capitala Marii Britanii, astazi de la 17:30!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies