INTERVIU Costi Diță: ”Prima amintire legată de PRO TV e din 1995, eram un copilandru”

INTERVIU Costi Diță: ”Prima amintire legată de PRO TV e din 1995, eram un copilandru”

Costi Diță, celebrul actor din serialul ”Las Fierbinți”, povestește care este prima sa amintire despre PRO TV, ce făcea el acum 25 de ani și cine este vedeta ca l-a inspirat cel mai mult. 

Care e prima ta amintire despre PRO TV?

Prima amintire legată de PRO TV e din 1995, eram un copilandru, și cumva știu că apăruse această televiziune, era totul la început și simțeam aerul ăsta de proaspăt. Mi-am reamintit ascultând întrebarea aceasta că mi-a rămas în minte celebra frază: ”Bună seara, România! Bună seara, București! PRO TV te salută!”. Și de fiecare dată când o aud mă teleportează cumva în copilărie, ca o chestie care s-a întâmplat cândva demult. Asta e prima mea amintire despre PRO TV. 

Cum te simțeai acum 25 de ani?

La 15 ani eram undeva în primii pași de adolescență. Nu aveam neapărat o perspectivă. După revoluție, privatizări, părinții care se luptă etc. La 15 ani încă mai săream garduri, încă experimentam tot felul de tâmpenii, încă aveam julituri în genunchi. 

Ce a însemnat PRO TV pentru români, pentru România, pentru tine?

PRO TV înseamnă libertate: libertatea de exprimare, libertatea de a spune ce crezi, de a accesa informații. Și profesionalism. E locul de unde omul poate să-și ia o informație nealterată.

Cea mai amuzantă întâmplare de care-ți amintești din PRO?

Sunt foarte multe întâmplări, una îmi vine în cap, dar nu pot să o povestesc. (râde)

Ce vedeta PRO te-a inspirat, te-a mișcat?

Prima persoană care m-a marcat a fost Florin Călinescu. Urmăream emisiunea și mi se părea atât de tare – ideea de late night show mi se părea wow, mi se părea apropiată: actor, are carismă, ce frumos ar fi dacă, cine știe, cândva, cumva… Cum ar fi? El e prima persoană care m-a inspirat. 

Un mesaj pentru publicul PRO TV...

Pentru românii din România, pentru românii de peste hotare, pentru toată lumea: să fim sănătoși, de restul ne ocupăm noi. Sănătate, că-i mai bună decât toate. 
 

Vezi și: Care este cea mai frumoasă amintire a lui Costi Diță legată de PRO TV




Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune 25 DE ANI DE PRO TV

Articole pentru emisiune 25 DE ANI DE PRO TV

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni