Pe 10 martie, Atletico Textila aduce comedia si fotbalul in casele tuturor romanilor!

Pe 10 martie, Atletico Textila aduce comedia si fotbalul in casele tuturor romanilor!

"Avem echipa, avem valoare, avem echipa cea mai tare!" ar putea fi imnul echipei de fotbal Atletico Textila, asa cum va canta si talentatul taraf din tribune, in noul serial care debuteaza pe 10 martie, numai la PRO TV! 

In fiecare episod, telespectatorii vor descoperi comica lume a fotbalistilor de la Atletico Textila, in incercarea lor de a evita retrogradarea, de a avea succes in afaceri si, de ce nu, la femei! 

Nea Gica, patronul Atletico Textila, e complet imprevizibil si toata lumea ii stie de frica, inclusiv antrenorul Traian. Iubit de intreaga echipa, Traian este omul care se pricepe la orice, stie orice si poate sa dea sfaturi despre orice, dar viata i se complica in momentul in care Raluca, sotia patronului, preia carmele echipei Atletico Textila, dupa ce sotul ei sufera un atac de cord. Se viseaza creatoare de moda si femeie de afaceri de succes, insa are intentii bune si abordeaza optimist orice problema, chiar daca respectiva problema o depaseste complet, cum ar fi conducerea unui club de fotbal. De aici, situatiile comice se vor tine lant!

"Serialul este alert, personajele sunt dinamice, iar interactiunea dintre ele va aduce comedia in casele romanilor! Atletico Textila are tot ce ii trebuie: patronul temut de intreaga comunitate, sotia preocupata de aparente, antrenorul obscur, o echipa de fotbal total nepregatita, iar exemplele pot continua. Din 10 martie, umorul si fotbalul ajung in acelasi loc, la Atletico Textila.", spune George Dogaru, regizorul serialului.

Atletico Textila incepe joi, 10 martie, numai la PRO TV!

Atletico Textila – Ai, n-ai mingea, tragi la comedie!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Atletico Textila

Articole pentru emisiune Atletico Textila

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni