• Emisiuni
  • Batem Palma
  • Paul Borchescu, despre experiența de la show-ul „Batem palma?”: „Au fost ceva emoții pe final, dar uite că Universul a făcut să fie bine până la urmă”

Paul Borchescu, despre experiența de la show-ul „Batem palma?”: „Au fost ceva emoții pe final, dar uite că Universul a făcut să fie bine până la urmă”

Paul Borchescu, despre experiența de la show-ul „Batem palma?”: „Au fost ceva emoții pe final, dar uite că Universul a făcut să fie bine până la urmă”

Fericire mare pentru Paul Borcheschu, tânărul care a câștigat 31.020 de lei la „Batem Palma?”. Concurentul a oferit un scurt interviu în care a vorbit despre experiența de la show-ul prezentat de Cosmin Seleși.

„Mă simt excepțional. Mă bucur tare că am și câștigat suma de bani, dar în același timp sunt super trist că plec de aici. A fost o experiență fenomenală. M-am simțit ca într-o familie. M-am încărcat de energie de la fiecare. (...) Au fost ceva emoții pe final, dar uite că Universul a făcut să fie bine până la urmă”, a declarat concurentul.

Paul știe deja ce va face cu banii câștigați: „O să plec într-o vacanță cu o prietenă și o să-mi schimb telefonul”.

Mai multe în materialul VIDEO de mai jos

„Batem Palma?”, formatul în care norocul și intuiția sunt cele care fac diferența, este de luni până vineri, de la ora 18:00, pe PRO TV. Emisiunea poate fi urmărită și pe VOYO!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Batem Palma

Articole pentru emisiune Batem Palma

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni