• Emisiuni
  • Batem Palma
  • O nouă săptămână de Batem Palma?, de luni până vineri, pe PRO TV!

O nouă săptămână de Batem Palma?, de luni până vineri, pe PRO TV!

O nouă săptămână de Batem Palma?, de luni până vineri, pe PRO TV!

Odată cu venirea noului an, un lucru nu s-a schimbat: ora de bună dispoziție și șansa concurenților de a câștiga premii între 1 ban și 100.000 de lei! De luni până vineri, Cosmin Seleși le aduce celor de acasă emisiunea Batem Palma?, formatul care a fost lider de audiență la fiecare ediție de până acum! 

Cea de-a patra săptămână a emisiunii a început ieri, pe PRO TV, iar prezentatorul le-a urat tuturor concurenților: ”spor la sume mici ca să plecați acasă cu cele mari”. De acum, depinde de norocul fiecăruia atunci când este extras de calculator să deschidă doar cutiile care conțin puțin bani! 

Ca în fiecare emisie, o singură persoană va ști sumele exacte ascunse în cutii, și anume Eugenia Bobe, avocata care ascunde cel mai important mister al emisiunii, cea supranumită stăpâna secretelor.  

Prima emisie a săptămânii, cea de aseară, a fost cu noroc pentru Mihaela Tănasie. Chiar dacă în cutia ei ascundea 50.000 de lei, tânăra a acceptat oferta băncii, așa că a plecat acasă cu 21.030 de lei. Un premiu mare, unul care i-a adus zâmbetul pe buze și a făcut-o să își facă planuri pentru perioada următoare.  

Concurenții aflați în joc sunt: Radu Drăgan, Ștefan Dincă, Carina Macavei, Cristian Geamăn, Frederic Icare, Sorin Voica, Alexandra David, Roberta Anghel, Andreea Istrate, Cătălin Calaver, Lăcrămioara Bârdahan, Sînziana Ciuculete, Andrei Beleuț, Laurențiu Alexa, Adriana Oltean, Lucian Tudora și Ramona Năstăsoiu, Tatiana Tudor, Mihai Varasciuc, Parmy Chirculescu, Marcel Ionescu, Gabriela Iakobovics. Acestora li s-a alăturat ieri Valentin Chibrit, iar astăzi va intra în competiție și Luigi Savoia. 

Pe cine va extrage computerul în fiecare seară? Cine se va mai alătura competiției? Cu ce sume vor pleca acasă cei care vor juca? Răspunsurile se pot afla doar urmărind de luni până vineri, de la ora 18:00, Batem Palma?, pe PRO TV!

Emisiunea poate fi urmărită și pe VOYO!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Batem Palma

Articole pentru emisiune Batem Palma

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni