• Emisiuni
  • Batem Palma
  • Reacția lui Cătălin Calaver după participarea la Batem Palma?: „Nu-mi pare rău de absolut nimic!”

Reacția lui Cătălin Calaver după participarea la Batem Palma?: „Nu-mi pare rău de absolut nimic!”

Reacția lui Cătălin Calaver după participarea la Batem Palma?: „Nu-mi pare rău de absolut nimic!”

Cătălin Calaver a câștigat doar 75 de lei la emisiunea Batem palma?, prezentată de Cosmin Seleși, însă nu este dezamăgit. 

“Divinitatea, soarta, ce să zic? Și mie mi-a plăcut cum am început, dar mă gândeam că dacă începi bine de multe ori, nu sfârșești chiar bine. Mai bine începeam mai puțin bine și terminam cu o sumă mult mai consistentă”, a declarat pompierul militar după show. 

Cătălin a explicat de ce a refuzat oferta băncii: “pentru că mai aveam vreo 3 sau 4 sume foarte mari. Adică undeva balanța era în favoarea mea. Dacă aș mai fi deschis o cutie sau două cu sume mai mici, automat că următoarea mutare era să accept oferta băncii”.

Chiar dacă a plecat acasă cu o sumă mică, concurentul nu este dezamăgit. 

“Am plecat cum am venit: Domnul a dat, Domnul a luat, fie numele Domnului binecuvântat. O să plec de aici doar cu experiența. Am cunoscut oameni frumoși și orice concurs pentru mine este o provocare. Nu-mi pare rău de absolut nimic”, a conchis Cătălin.

Batem palma?, formatul în care norocul și intuiția sunt cele care fac diferența, este de luni până vineri, de la ora 18:00, pe PRO TV. Emisiunea poate fi urmărită și pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Batem Palma

Articole pentru emisiune Batem Palma

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni