• Emisiuni
  • Batem Palma
  • Lăcrămioara Bârdahan, prima reacție după ce a refuzat aproape 18.000 de lei la Batem Palma?

Lăcrămioara Bârdahan, prima reacție după ce a refuzat aproape 18.000 de lei la Batem Palma?

A sperat la mai mult, însă a obținut mai puțin decât și-a propus. Lăcrămioara Bârdahan a explicat ce nu a funcționat bine în strategia pe care și-a făcut-o la Batem Palma?, dar și de ce nu regretă experiența trăită în show.

Lăcrămioara Bârdahan voia cei 100.000 de lei de la Batem Palma? pentru a-și ajuta fiica să-și deschidă un salon de „tatuaje artistice” și să meargă într-o croazieră pe mare, „măcar șapte zile”. 

Deși în prezent lucrează în Italia, femeia își face vacanțele în România. Însă ar da orice pentru o experiență cu totul specială, la bordul unei ambarcațiuni de lux. Acesta a fost unul dintre gândurile sale când s-a așezat în fotoliul de la Batem Palma?. Dar, cum se știe, de multe ori planurile de acasă nu se potrivesc cu cele din târg.

Ajunsă în runda a 5-a, Lăcrămioara a primit o ofertă incredibilă de 17.960 de lei din partea băncii. Concurenta a ales să o refuze și să meargă mai departe. În ultima rundă mai putea câștiga 2.500 de lei, dar n-a fost să fie. 

I-am refuzat pentru că mă gândeam că pot să mai elimin două cutii și rămâne... suta știam că nu e la mine. Știi cum e omul lacom?”, a reacționat femeia la final, nevoită să se mulțumească cu 700 de lei. Lăcrămioara a dezvăluit ce va face cu banii câștigați. Vezi VIDEO mai sus! 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Batem Palma

Articole pentru emisiune Batem Palma

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni