• Emisiuni
  • Batem Palma
  • De la ora 18:00, Cosmin Seleși dă startul unei noi săptămâni din show-ul Batem Palma?, la PRO TV și pe VOYO!

De la ora 18:00, Cosmin Seleși dă startul unei noi săptămâni din show-ul Batem Palma?, la PRO TV și pe VOYO!

De la ora 18:00, Cosmin Seleși dă startul unei noi săptămâni din show-ul Batem Palma?, la PRO TV și pe VOYO!

”Mi-era dor de atmosfera din platou”, le va spune Cosmin Seleși, prezentatorul show-ului în care intuiția poate aduce câștiguri mari, concurenților aflat în acest moment în joc. 

De altfel, Seleși va reaminti că deși fiecare dintre cei 24 sunt diferiți, toți au un singur scop: ”Ne-am reunit cu țeluri mari. Ne dorim să îmbogățim unul dintre concurenți cu 100.000 de lei”. Cea de-a patra săptămână din cel de-al doilea sezon Batem Palma? începe în doar câteva ore. 

Concurenții care se află în acest moment în show sunt: Ioana Pustianu, Alex Graur, Arthur Mendes, Andreea Ionescu, Nicu Bocăneț, Delia Florea, Octav Șapovalov, Cristina Diac, Alexandru Călinescu, Ema Șerban, Daniel Ciobotaru, Ana Dimofte, Alex Codița, Mona Vidu, Alexandru Hora, Andrei Cheteleș, Alexandra Chitac, Sebastian Lupu, Alexandra Purcea, Ștefan Chiper, Andruța Anghela, John Patton și Andreea Corb. Lor li se va mai alătura un nou coleg odată cu ediția din această seară.  


 
”Voincii au în plan să ia mulți galbeni”, va sublinia Seleși într-o ediție, făcând referire la toți concurenții amintiți mai sus. Însă, dintre aceștia doar cinci vor ajunge să joace zilele următoare, în funcție de cine va fi ales de către calculator. Folosindu-se de intuiție, fiecare va încerca să elimine cutiile cu sume mici și să plece acasă cu un premiu cât mai mare, sau poate chiar cu 100.000 de lei. 
 
După 17 ani de experiență în procese, cu mii de procese la activ, după cum vom afla în edițiile de zilele următoare, singura care ascunde împărțirea sumelor în cutii pentru fiecare ediție rămâne doamna avocat Eugenia Bube. Comin Seleși promite să încerce să mai afle mici indicii, dar probabil șansele vor rămâne la fel de mici ca și până acum. 
Este vremea pentru distracție și câștiguri mari! Nu ratați de luni până vineri, de la ora 18:00, cel de-al doilea sezon al show-ului Batem Palma? 
 
Emisiunea poate fi urmărită și pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Batem Palma

Articole pentru emisiune Batem Palma

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni