• Emisiuni
  • Batem Palma
  • Cine este sora benedictină care participă azi la „Batem Palma?” Emoționant ce vrea să facă cu banii

Cine este sora benedictină care participă azi la „Batem Palma?” Emoționant ce vrea să facă cu banii

Se dă startul unei noi săptămâni de concurs la ”Batem Palma?, show-ul prezentat de Cosmin Seleși. În ediția de astăzi, sora Cristina, sora benedictină a Divinei Providenţe, concurează pentru a sprijini centrul de copii pentru care lucrează.

Sora Cristina a oferit câteva impresii înainte de a participa la show-ul care i-ar putea aduce banii necesari pentru a sprijini centrul de copii pentru care lucrează ca psiholog.

„Sunt sora Cristina, sora benedictină a Divinei Providenţe, care are sediul la Oituz, județul Bacău. Avem o casă de copii în cadrul căreia activăm. Eu lucrez ca psiholog. Împreună cu colegele mele încercăm să-i ajutăm pe copiii defavorizați”, a dezvăluit sora Cristina.

Aceasta a dezvăluit că singura sursă de venit a centrului pentru copii sunt banii pe care în primesc de la oamenii cu suflet mare, drept urmare, cu banii pe care i-ar putea câștiga în cadrul show-ului „Batem Palma?” ar putea să suporte o parte dintre cheltuielile pe care le au în cadrul casei de copii.

„(n.r De ce ați venit la „Batem Palma?”?) Am venit pentru a sprijini opera noastră de asistență a copiilor, dar pentru că noi nu avem un salariu propriu, avem doar bunăvoința oamenilor. Cu banii respectivi putem suporta cheltuielile din cadrul centului...(Aveți vreo strategie sau mergeți pe intuiție?) Nu am o strategie dinainte și pot să spun că intuiția are un rol important...Sper să nu mă duc chiar cu mâna goală acasă”, a mai spus sora benedictină.

Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre casa de copii de la Oituz, județul Bacău, puteți consulta pagina de Facebook a Asociației de Asistență Socială și Educație.

Totodată, dacă doriți să le oferiți un mic zâmbet copilașilor de la Asociația de Asistență Socială și Educație Oituz puteți dona în contul: BCR RO71RNCB0030128987450001

Emisiunea este disponibilă și pe VOYO!

V
EZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Batem Palma

Articole pentru emisiune Batem Palma

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni