• Emisiuni
  • Batem Palma
  • Peste 27.300 de lei câștigați în cea de-a patra săptămână a show-ului Batem Palma?

Peste 27.300 de lei câștigați în cea de-a patra săptămână a show-ului Batem Palma?

Peste 27.300 de lei câștigați în cea de-a patra săptămână a show-ului Batem Palma?

O nouă săptămână în care între câștiguri de la 1 ban la 100.000 de lei stă doar intuiția de a elimina cutiile corecte s-a încheiat în show-ul Batem Palma?. Cosmin Seleși a fost alături de concurenți în fiecare zi și, împreună cu aceștia, le-a adus telespectatorilor o oră de voie bună, râsete și câștiguri pe cinste. Dintre cei aflați la pupitre, cinci au fost extrași de calculator și au lăsat adrenalina să urce la cote maxime în niște emisii de neratat.

A fost rândul la joc pentru Cristina Diac, Arthur Mendes, Delia Florea, Alexandru Călinescu și Alex Graur. Cu strategii extrem de diferite, motivații importante care i-au făcut să se gândească de două ori înainte de a alege să deschidă câte o anumită cutie, fiecare a reușit să plece acasă cu câte un câștig. Singura care a acceptat oferta Băncii și nu a vrut să aștepte să vadă ce are în propria cutie a fost sora benedictină, Cristina Diac, așa că a câștigat 5300 lei. De altfel, cauza acesteia i-a făcut și pe alții să spună că pe viitor vor juca pentru ea sau vor face tot ce pot pentru a ajuta. 

Ceilalți patru concurenți au mers până la capăt, au sperat că fac cea mai bună alegere și s-au întors acasă cu următoarele sume: Arthur cu 100 de lei, Delia cu 20.000 de lei, Alexandru cu 900 de lei și Alex cu 1000 lei.   

Dacă cinci au plecat acasă, tot atâția au și intrat în joc. Săptămâna aceasta s-au alăturat Angelo Kiss, Ada Ștef, Gabriel Dumitriu, Ana Maria Hăbășescu și Fedi El Dic. Din domenii extrem de diferite, cu povești de viață interesante și cu o mare dorință de joc, urmează să-i descoperim pe aceștia în următoarele ediții ale show-ului. 

După ce peste 27.300 de lei au fost câștigați în ultimele zile, calculatorul se bucură și el de weekend! Dar graba e mare, așa că luni de la ora 18:00 și până la vineri, emisiunea revine cu noi super ediții. 

Pentru cei care vor să afle mai rapid ce se află în cutii, Batem Palma? este în avans pe VOYO. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Batem Palma

Articole pentru emisiune Batem Palma

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni