• Emisiuni
  • Batem Palma
  • O săptămână cu premii de aproape 72.000 de lei s-a încheiat la Batem Palma?

O săptămână cu premii de aproape 72.000 de lei s-a încheiat la Batem Palma?

O săptămână cu premii de aproape 72.000 de lei s-a încheiat la Batem Palma?

Câștiguri mari, distracție la cote înalte și intuiție testată la fiecare pas. E clar – e vorba despre Batem Palma?. O nouă săptămână a show-ului care îi ține pe telespectatori în fața televizoarelor, de luni până vineri, de la ora 18:00, a ajuns la sfârșit.

Gallery

​Și de această dată, Cosmin Seleși i-a purtat, pe cei care urmăresc, prin jocuri încărcate de emoție și tensiune. Dintre concurenții aflați în platou, cinci au fost extrași, rând pe rând, de către calculator și au făcut totul pentru a câștiga cât mai mult.

Pe parcursul săptămânii au ieșit la joc Nicu Bocăneț, Alex Codiță, Mona Vidu, Alexandru Hora și Ama Dimofte. Pentru trei dintre ei, jocul a mers până la final și au plecat acasă cu suma din propriile cutii, în timp ce doi au ales să bată palma când au simțit că au primit cele mai bune oferte de la Bancă.

Astfel, Nicu a deschis săptămâna cu o sumă de 500 de lei, aflată în cutie, după ce a eliminat toate valorile mari de pe panou. La fel a făcut și Mona, plecând chiar cu o sumă egală cu a lui Nicu.

Ama a făcut un schimb de cutii și a mers până la final, câștigând 7500 de lei. De celaltă parte, Alex Codiță și Alexandru Hora au acceptat ofertele. Primul una de 9995 lei, deși avea o sumă mult mai mare în cutie, iar Hora a câștigat cel mai mare premiu de până acum din sezon, 53.500 de lei.

Ca de fiecare dată, când cinci concurenți au plecat acasă, alții au intrat în locul lor și s-au alăturat locului în care intuiția îi poate ajuta să câștige premii importante de bani. Aceștia sunt Andreea Ferkel, Ferucio Damian, Ema Pîrvu, Ben Teekloh și Ana Maria Udriște. Cu povești de viață interesante, încărcați de multă energie bună și de chef de joacă, mai multe despre fiecare dintre ei, vom afla în zilele ce urmează.

71.995 de lei au fost câștigați săptămâna aceasta, așa că e vremea pentru o scurtă pauză, de weekend! Cum alți concurenți așteaptă la rând, luni de la ora 18:00 și până vineri, emisiunea revine cu noi super ediții, pe PRO TV.

Pentru cei care vor să afle mai rapid ce se află în cutii, Batem Palma? este în avans pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Batem Palma

Articole pentru emisiune Batem Palma

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni