• Emisiuni
  • Batem Palma
  • Peste 27.000 lei câștigați săptămâna aceasta în show-ul Batem Palma?

Peste 27.000 lei câștigați săptămâna aceasta în show-ul Batem Palma?

Peste 27.000 lei câștigați săptămâna aceasta în show-ul Batem Palma?

Aseară, pe PRO TV, o nouă săptămână din show-ul în care intuiția ajunge la cele mai înalte cote s-a încheiat! Și de această dată, telespectatorii nu au ratat niciun minut din Batem Palma? și s-au bucurat de distracție, câștiguri și multă voie bună. Cosmin Seleși le-a fost gazdă și le-a adus în față unii dintre cei mai zâmbitori și mai uniți concurenți din emisiunile existente.

Gallery

Dacă pe set au fost în fiecare zi câte 24 de curajoși, unii au fost și extrași de calculator pentru a ieși în față.

Aceștia au fost: Sebastian Lupu, Alexandra Chițac, Andrei Cheteleș, Alexandra Purcea și John Patton. Cu strategii extrem de diverse, dar cu un singur gând, aceștia și-au jucat șansa până la capăt și au plecat acasă cu banii aferenți.

Dacă primii doi concurenți au optat pentru ofertele băncii și au bătut palma, următorii trei s-au bazat pe propriile cutii și au mers până la capăt. Sebastian Lupu a acceptat oferta de 8.005 lei, însă finalul i-a arătat că ar fi putut câștiga 15.000 lei dacă-și alegea cutia, în timp ce Alexandra Chițac a acceptat propunerea de 17.500 lei. Andrei, Alexandra și John, cei care au mers până la capăt, au plecat acasă cu 700 lei, respectiv 50 lei și 900 lei.

Dacă pentru cinci dintre norocoșii acestui sezon, parcursul s-au încheiat, pentru alții, povestea abia a început să fie scrisă. În ultimele zile s-au alăturat Gabriel Pică, Iuliana Hodoș, Miruna Puiu, Lorin Druță și, în premieră, în emisiune, pe un singur loc sunt doi concurenți: gemenii Beniamin și Iosif. De acum înainte, telespectatorii vor putea să afle ce povești de viață ascund, dar și cât de bine stau cu intuitul sumelor din cutii!

Un total de 27.155 lei câștigați pe parcursul ultimelor cinci zile. Acum e vremea pauzei... dar doar cât durează weekend-ul! De luni, de la ora 18:00 și până vineri, emisiunea revine cu noi extrageri ale calculatorului și cu alți concurenți care se vor întrece cu intuiția, doar pe PRO TV!


Pentru cei care vor să afle mai rapid ce se află în cutii, Batem Palma? este în avans pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Batem Palma

Articole pentru emisiune Batem Palma

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni