• Emisiuni
  • Batem Palma
  • Cosmin Seleși este pregătit pentru o nouă săptămână de Batem Palma? „Misiunea: trimitem acasă un om mai bogat”

Cosmin Seleși este pregătit pentru o nouă săptămână de Batem Palma? „Misiunea: trimitem acasă un om mai bogat”

Cosmin Seleși este pregătit pentru o nouă săptămână de Batem Palma?  „Misiunea: trimitem acasă un om mai bogat”

Cosmin Seleși va începe săptămână cu o propunere neașteptată pentru cei 24 de concurenți din platou: „Am pus gând rău Băncii. Vreau să o sărăcim prin intuiție și inteligență!”. Ce răspuns va avea Banca, dar și care va fi cel mai mare câștig din această săptămână, aflăm de luni până vineri, de la 18:00, la PRO TV.

Gallery

Concurenții care ar putea juca în această săptămână sunt: Alina Marcu, David Neacșu, Larisa Spanoche, Paul Enache, Laurențiu Caraman, Dana Markitan, Alex Ștefănescu, Nicoleta Vasile, Ștefan Borleanu, Ioana Olteanu, Steven Radomir, Adelina și Andreea Munteanu, Sorin Minda, Larisa Simion, Laura Sava, Mihai Grama, Ruxandra Mihai, Adrian Niga, Caterina Barbu, Ionuț Dincă, Anca Vasile, Musty Camara și Adriana Istrate. Lor li se va alătura un nou coleg, în această seară.

Unii dintre ei vor risca și vor pleca acasă mai bogați, în timp ce pentru alții, sumele importante se vor afla fix în cutiile pe care le vor elimina! „Intuița ne ajută să nu navigăm în derivă”, le va spune doamna avocat, Eugenia Bobe, care pare că nu are deloc în gând, nici în acest sezon, să-i ajute pe concurenți.

Cu toții sunt cu ochii pe cutia care le poate aduce câștiguri impresionante, iar Cosmin le va spune concurenților că este pregătit pentru o nouă poveste de succes. „Știm că a 25-a cutie poate dubla. Avem de toate pentru toți. Cea mai mare atracție: 100.000 lei! Misiunea: trimitem acasă un om mai bogat”, va afirma gazda emisiunii.

Dacă se va mai bucura cineva de noutatea acestui sezon, aflăm în această săptămână, în noile ediții Batem Palma?.

Dincolo de bani este vorba de povești, distracție, risc și noroc! Așa că nu ratați o nouă săptămână plină de suspans, în fiecare seară, de la 18:00, la Batem Palma?. Emisiunea poate fi urmărită și pe VOYO!

 

Vezi și: 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Batem Palma

Articole pentru emisiune Batem Palma

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni