• Emisiuni
  • Batem Palma
  • Reacția gemenelor Andreea și Adelina Munteanu după participarea la show-ul „Batem Palma?”: „Un joc pe care o să-l ținem minte mereu!”

Reacția gemenelor Andreea și Adelina Munteanu după participarea la show-ul „Batem Palma?”: „Un joc pe care o să-l ținem minte mereu!”

Reacția gemenelor Andreea și Adelina Munteanu după participarea la show-ul „Batem Palma?”: „Un joc pe care o să-l ținem minte mereu!”

Chiar dacă nu au câștigat o sumă mare de bani, Andreea și Adelina Munteanu s-au distrat pe cinste la show-ul „Batem Palma?”.

Gallery

„Un joc foarte intens dacă ar fi să-l descriu într-un cuvânt, două. Am văzut că și colegii noștri aveau foarte multe emoții. Mi-au tremurat picioarele, dar e un joc pe care o să-l ținem minte mereu”, a declarat Adelina.

Fetele au explicat că la început au mers pe intuiție, dar avut un rost și numerele alese: „cumva la final ne-am bazat pe numerele care erau norocoase pentru noi”.

Adelina și Andreea au mărturisit că vor merge în oraș să cheltuie banii câștigați. „Măcar nu am ieșit pe zero, că arată urât”, a spus una dintre surori.

Mai multe în materialul VIDEO de mai jos

„Batem Palma?”, formatul în care norocul și intuiția sunt cele care fac diferența, este de luni până vineri, de la ora 18:00, pe PRO TV. Emisiunea poate fi urmărită și pe VOYO!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Batem Palma

Articole pentru emisiune Batem Palma

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni