• Emisiuni
  • Batem Palma
  • Săptămâna aceasta, la Batem Palma?, lucrăm la marele premiu de 100.000 de lei!

Săptămâna aceasta, la Batem Palma?, lucrăm la marele premiu de 100.000 de lei!

Săptămâna aceasta, la Batem Palma?, lucrăm la marele premiu de 100.000 de lei!

”Bună seara, frumoșilor! Bună seara, norocoșilor!”, va spune Cosmin Seleși celor 24 de concurenți aflați la pupitre și va da startul unei noi săptămâni în care intuiția e la putere și gândul este unul clar – câștigarea marelui premiu de 100.000 de lei.... și poate chiar dublarea lui, cu ajutorul cutiei 25! De astăzi și până vineri, începând cu ora 18:00, suntem ”gata să dăm startul unei partide spectaculoase. Jucăm la victorie”.

Concurenții aflați în joc în acest moment sunt: Alina Marcu, David Neacșu, Larisa Spanoche, Paul Enache, Nicoleta Vasile, Ștefan Borleanu, Laura Sava, Mihai Grama, Adrian Niga, Caterina Barbu, Ionuț Dincă, Anca Vasile, Musty Camara, Adriana Istrate, Adrian Jaravăț, Ibolya Iancu, Ioana Marc, Paul Borchescu, Alina Tulbure, Laurențiu Mogoș, Patricia Vincent, Ionuț Pașcu, Alexandru Colceriu, Adina Panțuru și Diana Gucea. Lor li se va alătura un nou coleg, în această seară.

Săptămâna aceasta este una specială, lucrăm la marele premiu! Într-una dintre ediții, pentru prima dată în cele trei sezoane, un concurent va reuși să plece acasă cu 100.000 de lei. Cine va avea curajul să meargă până la capăt, cine va încheia ediția în aplauzele tuturor colegilor și cu un mesaj încărcat de emoție: ”Vă iubesc. Sunteți minunați”, aflăm în curând!

Într-un an ”al norocului și prosperității”, Cosmin va crede că poate obține câteva secrete de la doamna avocat Eugenia Bobe, singura persoană din platou care știe așezarea exactă a sumelor în cutii. Se pare că nu va avea succes, nici de această dată: ”Îți poți păstra farmecul pentru altcineva. La mine nu funcționează”.

Pe cine va extrage calculatorul? Cine se va mai alătura celor aflați deja la pupitre? Ce sume se vor mai câștiga și ce secrete mai ascunde cutia 25? Totul în noi super ediții!

Nu ratați o nouă săptămână plină de suspans, în fiecare seară, de la 18:00, la Batem Palma?. Emisiunea poate fi urmărită și pe VOYO!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Batem Palma

Articole pentru emisiune Batem Palma

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni