• Emisiuni
  • Ce spun românii?
  • „Ce spun românii” revine astăzi, de la ora 18:00, la PRO TV! Anca Dumitra, Ecaterina Ladin, Denis Hanganu și George Ivașcu, printre invitații speciali!

„Ce spun românii” revine astăzi, de la ora 18:00, la PRO TV! Anca Dumitra, Ecaterina Ladin, Denis Hanganu și George Ivașcu, printre invitații speciali!

„Ce spun românii” revine astăzi, de la ora 18:00, la PRO TV! Anca Dumitra, Ecaterina Ladin, Denis Hanganu și George Ivașcu, printre invitații speciali!

Dintr-o lume care i-a dus prea mult timp dorul, Ce spun românii e din nou aici! În această seară, de la ora 18:00, la PRO TV, 10 artiști de clasă se vor confrunta sub arbitrajul magnificului Cabral. Cei care dau viață celor mai de succes seriale PRO: Clanul și Las Fierbinți, încearcă astăzi să afle ce spun cei 100 de români. 

Mihai Mărgineanu, Ecaterina Ladin, Anca Dumitra, Adelina Toma și Liliana Mocanu pe de-o parte, reprezentând Las Fierbinți, și George Ivașcu, Denis Hanganu, Millo Simulov, Silviu Mircescu și Sergiu Costache, de cealaltă parte, reprezentând serialul Clanul, sunt cei 10 concurenți care vor lupta astăzi, într-o ediție specială Ce spun românii.

„Am în dreapta mea 4 femei superbe și un domn minunat, iar în stânga 5 masculi feroce. Doamnelor și domnilor, astăzi înfruntarea dintre Las Fierbinți și Clanul. Colegii mei au venit să ne fie aproape în demersul nostru de a sprijini Hospice Casa Speranței, oameni care au reușit până acum să ofere ajutor pentru 45.000 de copii și adulți cu afecțiuni crunte, oameni care fac tot ce se poate pe lumea asta astfel încât o lacrimă să se transforme în zâmbet. Astăzi, toți banii care se strâng merg către ei”, va spune Cabral

Ce întrebări îi vor pune în încurcătură, dar și ce răspunsuri au oferit cei 100 de români, vedem la Ce spun românii, de luni până vineri, de la ora 18:00, la PRO TV. 

Ce spun românii – Răspundem pentru distracție!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Ce spun românii?

Articole pentru emisiune Ce spun românii?

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni