• Emisiuni
  • Ce spun românii?
  • Concurs „Ce spun românii”. Fii atent la cuvântul cheie din emisiune și câștigă premii care țin cu casa!

Concurs „Ce spun românii”. Fii atent la cuvântul cheie din emisiune și câștigă premii care țin cu casa!

Concurs „Ce spun românii”. Fii atent la cuvântul cheie din emisiune și câștigă premii care țin cu casa!

Emisiunea Ce spun românii îți aduce un concurs cu premii care să-ți tranforme căminul într-un loc și mai confortabil.În fiecare zi de luni până vineri, între 18.00 și 19.000, ai parte de porția de relaxare ideală după serviciu, dar și de ocazia de a câștiga un voucher pentru cumpărături. 

Ce spun românii și Leroy Merlin te provoacă la un concurs de atenție și răspunsuri inteligente. Nu e ceva ce n-ai mai făcut până acum, prin urmare îți va fi ușor să prinzi cele câteva reguli.

Ce trebuie să faci? Urmărește fiecare ediție a emisiunii, fii atent la cuvântul cheie afișat pe ecran și accesează pagina de concurs. Completeză formularul cu datele personale, introdu cuvântul cheie descoperit pe ecran și răspunde la cele șase întrebări zilnice!

Fiecare întrebare are 6, 7 sau 8 variante de răspuns, dintre care una singură reprezintă varianta corectă, cu punctaj maxim (5 puncte). Celelalte variante de răspuns au, cum te-ai prins deja, punctaje din ce în ce mai mici.

Atenție! Fiecare întrebare are timp limitat pentru transmiterea răspunsurilor (10-15 secunde), așa că nu pierde timpul! Trebuie să acumulezi cât mai multe puncte.

Ce poți câștiga? Punem la bătaie 13 vouchere Leroy Merlin în valoare de 500 de lei, cu valabilitate de 6 luni. Fiecare voucher poate fi folosit la o singură sesiune de cumpărături.

Concursul se deruleaza în perioada 6 martie 2023 –2 iunie 2023

Câștigătorii vor fi anunțați săptămânal.

Vrei să știi mai multe? Consultă regulamentul concursului!

Mult succes!


Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Ce spun românii?

Articole pentru emisiune Ce spun românii?

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni