• Emisiuni
  • Clanul
  • EXCLUSIV Marian Olteanu, dezvăluiri înainte de marea premieră a sezonului 2 CLANUL

EXCLUSIV Marian Olteanu, dezvăluiri înainte de marea premieră a sezonului 2 CLANUL

EXCLUSIV Marian Olteanu, dezvăluiri înainte de marea premieră a sezonului 2 CLANUL

Suspans, emoție, drama și multă acțiune – acestea sunt doar câteva aspecte la care să te aștepți în sezonul 2 CLANUL! Au mai rămas câteva zile până la premiera pe PRO TV și VOYO, iar fanii sunt curioși să afle cât mai multe amănunte din culisele serialului lor preferat. Ne-am întâlnit cu Marian Olteanu în cadrul conferinței de presă desfășurate la CINEMA CITY și am aflat câteva detalii spectaculoase despre cel mai iubit serial din țară - CLANUL! 

 

1.       Cum te simți? Ai emoții pentru că în câteva zile fanii vor vedea sezonul 2 CLANUL?

Emoțiile au trecut după primul sezon, aveam emoții foarte mari că iese serialul și apar pe ecran. Acum văzând ce s-a întâmplat cu sezonul 1 și ce a făcut CLANUL, sunt pur și simplu bucuros că începe sezonul 2. Toată lumea aștepta acest lucru!

2.       Cum s-au desfășurat filmările sezonului 2 CLANUL?

La fel ca în primul sezon, dar acum a fost mai complicat ca și program. Mare parte din primul sezon l-am filmat în vară, eu fiind angajat la Teatrul Mic, am avut vacanță și nu am avut prea multă treabă acolo. Acum a fost un haos organizat, dar tot stresul la care mă așteptam să existe, nu a existat.

3.       Cum ți s-a schimbat viața de când ai apărut în CLANUL?

M-am simțit foarte bine pentru că s-a întâmplat să fiu în centrul atenției. Este cel mai frumos cadou, iar fiecare actor se bucură de treaba asta. Mă bucură faptul că mi se confirmă munca. Îmi dau seama unde e bine și unde e rău, dar sunt critic cu mine. Mă bucură întâmplarea asta pe nume CLANUL și e un punct foarte important în cariera mea, sper că de aici încolo să cresc ca și actorie, conduită.. Mi-am și testat limitele în serial pentru că filmându-se la intensitatea și la cerințele pe care le are proiectul, am văzut până unde duc eu ca actor, iar de aici vreau doar să evoluez.

4.       Având în vedere că viața ta s-a schimbat prin prisma apariției în CLANUL, sunt curioasă dacă acum ai o iubită?

Toată lumea e curioasă de asta. Nu, nu am iubită. Ar fi putut să se întâmple ceva în primul sezon, dar nu s-a întâmplat. Sunt singur și concentrat pe munca mea.

5.       Cum ai primit valul de schimbări cu care a venit la pachet sezonul 2 din CLANUL?

Valul de schimbări și actorii noi m-au bucurat. Ai văzut-o pe Karmen, este minunată. Este o bucurie când vin colegi noi în echipă pentru că îi simți că au o atitudine.. îmi amintesc de emoțiile pe care le aveam și eu în prima zi. Sunt niște schimbări în CLANUL, dar fără ele nu există o evoluție a personajului.

 Le poți transmite un mesaj cititorilor PROTV?

Cititorilor, bună! Să citiți în continuare. PROTV-ul face lucruri frumoase cum e CLANUL, emisiuni și nu numai. Să vă uitați la CLANUL, să ne spuneți dacă vă place, iar eu pe lângă serial, vreau să vă invit la Teatrul Mic în 2-3 spectacole pe care le am.  Mulțumesc!

 


Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni