• Emisiuni
  • Clanul
  • VOYO aduce, în exclusivitate, CLANUL – povești nespuse

VOYO aduce, în exclusivitate, CLANUL – povești nespuse

VOYO aduce, în exclusivitate, CLANUL – povești nespuse

Serialul fenomen CLANUL, care i-a ținut pe telespectatori cu sufletele la gură, încheie un nou capitol. În această seară, de la 20:00, ultimul episod din sezonul doi poate fi urmărit pe PRO TV! Povestea, însă, continuă… pe VOYO. 

Abonații platformei online și fanii serialului au parte de o surpriză: conținut extra cu unii dintre actorii care interpretează personajele lor favorite în CLANUL. Începând de astăzi, abonații VOYO pot urmări primul episod din CLANUL – povești nespuse, un show digital care intră în culisele producției urmărite de milioane de români. Marian Olteanu, cel care interpretează unul dintre rolurile protagoniștilor, va deschide această serie.

Iubitorii serialului pot vedea exact cum decurge o zi din viața actorului: la ce oră pleacă de acasă, când ajunge la filmări, cum se pregătește să intre în rolul lui David, dar și ce face atunci când are o piesă la teatru sau trebuie să fie, în direct, la o emisiune TV. O zi din viața lui și momente din spatele camerelor de filmat ale serialului CLANUL pot fi urmărite, în exclusivitate, pe VOYO.

Săptămâna viitoare, utilizatorii platformei online vor fi alături de actorul Denis Hanganu. Cum arată ritualul protagonistului înainte de filmare, cât timp își alocă pentru a intra în rolul lui Tudor, dar și cum se pregătește atunci când urmează să fie în direct, vedem în CLANUL - povești nespuse.

În edițiile viitoare, cei de acasă pot urmări interviuri speciale făcute de către actorul Constantin Dogioiu – cel care l-a interpretat pe Mircea în primul sezonul al serialului. Ce curiozități are băiatul lui Tătuțu de la unii dintre cei mai iubiți actori, vedeți în CLANUL - povesti nespuse!

VOYO – Let’s VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni