• Emisiuni
  • Clanul
  • Actorii din Clanul, cum nu i-ai mai văzut până acum! Așa începe o zi de filmare

Actorii din Clanul, cum nu i-ai mai văzut până acum! Așa începe o zi de filmare

Actorii din Clanul, cum nu i-ai mai văzut până acum! Așa începe o zi de filmare

Serialul „Clanul” este, fără îndoială, unul dintre cele mai urmărite și apreciate producții din România. Cu o distribuție impresionantă și o poveste de viață care îți taie respirația, serialul a reușit încă de la început să se ridice la cele mai înalte așteptări!

Gallery

​Cu fiecare episod din „Clanul” aflăm că serialul nu este doar despre lupta între bine și rău, viață și moarte, ci și despre talentul, ambiția și perseverența actorilor. Fără ei, nimic nu ar mai avea sens, iar de curând am avut ocazia de a vedea ce se întâmplă la începutul unei filmări.

Atmosfera din culisele serialului „Clanul” este una cum nu s-a mai văzut. Actorii se pregătesc să își intre în roluri nu doar cu replicile învățate, ci și cu multă voie bună!

Bogdan Farcaș, care joacă rolul lui Ciomag în „Clanul”, a surprins câteva momente de la începutul filmărilor, alături fiind de Maria Obretin (văduva lui Constănțeanu) și Sergiu Costache, mâna dreaptă a lui Bebe Măcelaru.

@bodhifa Ne luăm cu vorba aiurea și uităm că diseară e @clanulserial pe @ProTV... Așa începe o zi de filmare! Sar mana pentru filmare @obretinmaria ♬ sunet original - Farcas Bogdan

Serialul „Clanul” poate fi urmărit în fiecare luni, de la 20.30 pe PROTV și, în avans, pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni