• Emisiuni
  • Clanul
  • Pelicanu va face o mișcare neașteptată, diseară, în Clanul: „Constănțeanca e regina de pe tabla de șah. Toate mișcările noastre, pe ea a ridicat-o”

Pelicanu va face o mișcare neașteptată, diseară, în Clanul: „Constănțeanca e regina de pe tabla de șah. Toate mișcările noastre, pe ea a ridicat-o”

Pelicanu va face o mișcare neașteptată, diseară, în Clanul: „Constănțeanca e regina de pe tabla de șah. Toate mișcările noastre, pe ea a ridicat-o”

Diseară, de la 20:30, un nou episod din Clanul ne duce mai aproape de acțiunile personajelor. Dacă unii vor afla adevărul, alții vor face greșeli pentru care vor plăti scump, atât ei, cât și cei apropiați.

Gallery

David încă este alături de Ciomag, în speranța că va afla ceva despre adevărata lui familie. „M-ai dus la casa copilăriei mele, dezaxatule. Zi cum a fost și te las în pace. Știu că nu a fost ideea ta să mă furi”, va spune, disperat, David. „Măcelaru te-a răpit de la mă-ta. L-a distrus pe frac-tu și tu lingi pământu pe care calcă el. Eu te-am salvat de gabori și ți-am gâdilat creieru să scoți amintirile de era îngropate în tine. Ești un mare trădător”, îi va spune bărbatul care i-a distrus copilăria. Ce va reuși David să afle despre el, vedem în doar câteva ore.

Pe de altă parte, Pelicanu și Iulică au un nou plan de a-și elimina dușmanii și vor descoperi că Sofia, de fapt, nu a dispărut din peisaj: „S-a făcut planu. Da’ un detaliu nu ți-a sărit în ochi? Constănțeanca e regina de pe tabla de șah. Aia e. Poa` să pună mâna pe munculița făcută de Peliclan...toate mișcările noastre, pe ea a ridicat-o”, își va da seama Pelicanu. Ce pun la cale cei doi, aflăm într-un nou episod.

În secția de poliție, Tudor își dă seama că se întâmplă ceva ciudat, iar sentimentul său se va adeveri. Sergiu are un plan în urma căruia un personaj își va pierde viața. „Idioților!!” – e tot ce mai poate Tudor să zică.

Nu ratați continuarea poveștii din Clanul diseară, de la 20:30. Serialul poate fi urmărit, în avans, pe VOYO.

Share

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni