• Emisiuni
  • Clanul
  • Imagini din culisele filmărilor pentru ultimul sezon al serialului Clanul! Cum au fost surprinși actorii

Imagini din culisele filmărilor pentru ultimul sezon al serialului Clanul! Cum au fost surprinși actorii

Imagini din culisele filmărilor pentru ultimul sezon al serialului Clanul! Cum au fost surprinși actorii

Mai sunt doar câteva zile până la lansarea ultimului sezon Clanul! Pe 19 februarie, de la 20:30, așteptarea va lua sfârșit, la PRO TV și pe VOYO!

Gallery

​Telespectatorii vor putea urmări ultimul sezon din Clanul începând cu data de 19 februarie 2014. Până atunci, actorii celui mai iubit serial din România pregătesc în detaliu povestea care a captivat pe toată lumea încă de la primul episod.

În spatele distribuției de mare calibru se află nume consacrate și mult talent, iar imaginile de la filmări vorbesc de la sine. Denis Hanganu a dezvăluit câteva momente din spatele camerelor de filmat și a distribuit, pe contul său de Instagram, secvențe cheie din ultimul sezon al serialului Clanul. (Vezi imaginile în galeria de mai sus).

„Este un sezon special chiar și pentru actori și, implicit, pentru întreaga echipă. Toată munca titanică, toată dedicarea, construcția personajelor și universul „Clanul" se termină odată cu ultima zi de difuzare. Vor curge multe lacrimi, vă spun cu certitudine. Pentru mine e cel mai frumos proiect. Peste 400 de zile de filmare, peste 200 de locații diferite. O distribuție de mare calibru cu actori consacrați și mulți tineri senzaționali extrem de talentați, plus echipa extraordinară din spate, formată din cei mai buni profesioniști în domeniu. Împreună am spart bariere, am învins prejudecăți vechi și am ridicat ștacheta foarte sus în ceea ce privește nivelul calității serialelor în România. Gata, nu spun mai multe, ne vedem pe 19 februarie. E ultimul, oameni buni. Garantez că merită”, a spus Denis Hanganu.

Adevărul e chiar în fața lor, trebuie doar să-și calculeze pașii și să ia cele mai bune decizii. Va învinge iubirea și familia va rămâne pe primul loc? Alianțele se vor destrăma sau vor prelua puterea? Cert este că, la final, toată lumea va plăti! Nu ratați CLANUL, din 19 februarie, la PRO TV și pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni