• Emisiuni
  • Clanul
  • Primele două episoade din sezonul final CLANUL, disponibile din această seară pe VOYO

Primele două episoade din sezonul final CLANUL, disponibile din această seară pe VOYO

Primele două episoade din sezonul final CLANUL, disponibile din această seară pe VOYO

Doar câteva ore ne mai despart de momentul în care ne vom revedea cu personajele noastre preferate din Clanul! Setează-ți alarma și pregătește-te să intri din nou în acțiunea celui mai iubit serial din România!

Gallery

​Se deschide sezonul final din CLANUL, iar fiecare întrebare este mai aproape de momentul în care își va primi răspunsul. În această seară, de la 20:30, pe PRO TV și VOYO putem urmări cum se încheie povestea personajelor în ultima etapă, aici unde... păcatele se plătesc! Cel de-al doilea episod din cel de-al patrulea capitol va apărea, în avans pe VOYO, iar telespectatorii vor putea urmări continuarea serialului care i-a ținut cu sufletul la gură timp de trei sezoane.

Va reuși Tudor Achim să aducă liniștea în sufletul mamei sale, va putea Bebe Măcelaru să scape din mâinile justiției și, cel mai important, de ura comisarului Costoiu?

Adevărul e chiar în fața lor, trebuie doar să-și calculeze pașii și să ia cele mai bune decizii. Cert este că, la final, toată lumea va plăti!

Urmărește Clanul pe data de 19 februarie, de la 20:30 pe PRO TV și pe VOYO! Nu uita că cel de-al doilea episod din sezonul final se poate urmări, în avans, pe Voyo!

Clanul – Păcatele se plătesc!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni