• Emisiuni
  • Clanul
  • Bebe Măcelaru, mesaj dur pentru Costoiu, diseară, în CLANUL: „Ți-am arătat-o cheală ca să știi că e capul ei când dai de el în portbagaj”

Bebe Măcelaru, mesaj dur pentru Costoiu, diseară, în CLANUL: „Ți-am arătat-o cheală ca să știi că e capul ei când dai de el în portbagaj”

Bebe Măcelaru, mesaj dur pentru Costoiu, diseară, în CLANUL: „Ți-am arătat-o cheală ca să știi că e capul ei când dai de el în portbagaj”

Doar câteva ore ne despart de cel de-al 8-lea episod din serialul CLANUL, unde lucrurile vor scăpa de sub control. Bebe a ieșit din buncăr și este decis să acționeze și să-și reia obiceiurile. Le va arăta celor din clanuri că s-a întors și doar el este la putere și va acționa dur împotriva lui Costoiu. Luminița nu va scăpa nici ea de probleme, întrucât la ea în casă va fi o adevărată confruntare care va avea victime. Vedem întreaga poveste astăzi, de la 20:30.

Bebe îi va transmite lui Costoiu un mesaj dur, printr-un video cu Silvia: „Costoiule, n-am respect pentru dușman. Fetița mea e moartă din manevrile tale proaste. Tu n-ai fost în stare de copii ca să am ce-ți omorî, dar am femeia ta cu mine. Ce i-am făcut până acum, i-a plăcut și ei, și mie, dar ce o să-i fac de acu în colo nu mai o să-i placă. Stai la locul tău, Costoiule, că o găsești pe bucăți. Ți-am arătat-o cheală ca să știi că e capul ei când dai de el în portbagaj”. Imaginea va fi ca un cuțit atât pentru comisar, cât și pentru fiica sa, Miruna.

„Unde domnește forța, dragostea nu există. Nimic nu există, numai frică și neadevăr. Și dispreț. Nu cred că te-a iubit nimeni niciodată. Poate doar mama ta, când erai bebeluș pentru că nu știa cine urmează să fii. Poți să mă omori, nu-mi mai pasă. O lume în care indivizi ca tine au puterea, nu e o lume după care să-mi pară rău”, îi va spune Silvia lui Măcelaru după ce o va tunde și o va obliga să înregistreze acel mesaj.

Luminița va avea o vizită neașteptată din partea lui Sergiu care se va duce la ea cu mâna pe trăgaci! Lucrurile vor ieși de sub control, se vor spune cuvinte grele, iar adevărul va ieși la iveală! Despre ce este vorba și care vor fi victimele, vedem într-un nou episod.

Nu ratați CLANUL în această seară, de la 20:30, pe PRO TV. Serialul poate fi urmărit, în avans, pe VOYO.

Clanul – Păcatele se plătesc!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni