• Emisiuni
  • Clanul
  • CLANUL, 15 aprilie. Magda ajunge la capătul puterilor: „Mi-a fugit pământul de sub picioare. Nu am pe nimeni!”

CLANUL, 15 aprilie. Magda ajunge la capătul puterilor: „Mi-a fugit pământul de sub picioare. Nu am pe nimeni!”

CLANUL, 15 aprilie. Magda ajunge la capătul puterilor: „Mi-a fugit pământul de sub picioare. Nu am pe nimeni!”

O poveste care îi ține pe toți cei de acasă în fața televizoarelor și îi face să trăiască cele mai puternice emoții. O întâlnire între frați atât de așteptată, care pare că va conduce la o înrăutățire a lucrurilor. Un cap de mafie mai nervos ca niciodată și mai răzbunător decât cineva s-ar fi putut gândi. O mamă care a rămas cu un singur scop în viață: să nu-și piardă copilul. Povești de viață care se scriu cu fiecare filă și care se îndreaptă spre ultima pagină din capitolul final. CLANUL continuă, de la 20:30, la PRO TV!  

După ce l-a căutat întreaga viață, Tudor simte că soarta l-a pus față în față cu cel mai mare coșmar: fratele lui, Pavel, este nimeni altul decât... David Pribeagu: „Cârtiță ce ești! Mamă, pe ăsta îl caută toată poliția din România și când o să-l aresteze, nici că o să mai iasă vreodată. Mamă, omul ăsta minte cum respiră!”. Mai poate găsi Tudor puterea să-l ierte vreodată și să-l accepte în familie?

După ce a fost capturat de Luminița și Ilinca, Sergiu se confruntă cu una dintre cele mai mari dileme ale vieții lui – să-l trădeze sau nu pe Bebe?! „Ascultă-mă bine: ăsta e un moment important în viața ta. Gândește-te mai întâi la tine, după aia la Tătuțu! Acum poți să faci o mutare bine pentru tine. Eu îl vreau pe Măcelaru. Vreau să plătească!”, i se va spune în această seară omului de încredere al lui Bebe. Are Sergiu forța internă să rămână loial până la capăt?

Departe de Măcelaru, Magda va avea parte de fiorul rece al pierderii totale. A crezut că este puternică, dar pământul i se clatină sub picioare. S-a simțit invincibilă, dar soțul ei pare mai aproape ca niciodată și mai decis să-i facă rău. Ce o va face pe femeie să spună, cu durere în glas: „mi-a fugit pământul de sub picioare. Nu am pe nimeni”, aflăm în curând.

Nu ratați CLANUL în această seară, de la 20:30, pe PRO TV. Serialul poate fi urmărit, în avans, pe VOYO.

Clanul – Păcatele se plătesc!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni