• Emisiuni
  • Clanul
  • Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată în CLANUL! Bebe și-a răpit propriul copil, ceea ce a facut-o pe Magda să dispere. Ce se întâmplă săptămâna viitoare în CLANUL

Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată în CLANUL! Bebe și-a răpit propriul copil, ceea ce a facut-o pe Magda să dispere. Ce se întâmplă săptămâna viitoare în CLANUL

Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată în CLANUL! Bebe și-a răpit propriul copil, ceea ce a facut-o pe Magda să dispere. Ce se întâmplă săptămâna viitoare în CLANUL

În episodul de aseară, toate lucrurile au luat o întorsătură neașteptată! Din unul dintre cei mai căutați oameni de către brigadă, David a ajuns să lucreze cu foștii săi colegi, lucru pe care nu l-au acceptat toți.

Bebe a acționat și și-a răpit propriul copil, ceea ce a facut-o pe Magda să dispere: „Fii al dracu, Bebe! Crezi că mi-ai luat copilul și vin la tine târâș înapoi să mă primești și să mă ierți! Bine, Bebe! Așteaptă-mă că vin!”. Cum vor evolua lucrurile, vedem în ultimele episoade CLANUL, în fiecare luni, de la 20:30.

CLANUL a fost lider absolut de audiență aseară, în intervalul 20:27 – 22:38, în rândul publicului național, cu vârstă cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Serialul a înregistrat 6.8 puncte de rating și 21.6% share, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 4.3 puncte de rating și 13.9% share. Aproape 1.2 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit CLANUL, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:25, peste 1.3 milioane de oameni se uitau la serial.

Ilinca l-a forțat pe Costoiu să nu-l închidă pe David: „Pribeagu este victima incompetenței tale, Cosmisare. Dacă acum 23 de ani, ți-ai fi făcut meseria bine, David Pribeagu n-ar fi ajuns unde e. David Pribeagu este Pavel Achim! E o victimă”. Costoiu a fost nevoit să accepte condițiile Ilincăi și să nu-l închidă pe David. Ba, mai mult, s-a aflat în ipostaza în care este nevoit să lucreze cu el, lucru care l-a scos din minți pe Silviu: „Toată situația în care suntem – totul e și din cauza ta! E foarte din cauza ta! Pe bune acum, chiar trebuie să ne consultăm la ce e de făcut cu el?! Sunt un prost care și-a băgat toată viața în brigada aia și care știa că cei răi trebuie prinși și pedepsiți, dar, se pare, că mai există o variantă în care te ascunzi după fusta maică-tii, după ce-ți bagi toți colegii în mormânt.” „Nu eu am hotărât ce să fiu, Silviule! Știu că mă urăști, cum dracu să nu mă urăști?! Dar nu eu am vrut să fiu furat din curte la 3 ani. Nu eu am vrut să cresc fără mama și fără frate-miu. Nu eu am vrut să cerșesc pe stradă 5 ani și în niciun caz nu am vrut ca cel mai bun om din viața mea să fie Bebe Măcelaru!”, i-a răspuns David.

Brîndușa, însă, tot ce-și dorește este să se răzbune: „Pământul ăsta o să se oprească din învârtit, dacă eu nu-l împușc acum pe ăsta!”, va spune ea, cu pistolul ațintit asupra lui David. Ce se va întâmpla, vedem săptămâna viitoare.

Nu ratați, luni, de la 20:30, un nou episod din CLANUL la PRO TV și, în avans, pe VOYO. Serialul poate fi urmărit în reluare pe PRO Arena în fiecare duminică, de la 20:00.

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni