O experiență vizuală îmbogățită pentru noul site protv.ro

O experiență vizuală îmbogățită pentru noul site protv.ro

Site-ul în care poți găsi cele mai noi articole despre vedete, seriale, filme, muzică și divertisment, programul TV și cele mai interesante video-uri din emisiunile preferate are de acum o nouă înfățișare!

Cu un design modern, actualizat și aliniat cu paginile de entertainment internaționale, site-ul protv.ro a fost relansat și le oferă tuturor celor care accesează o experiență de neratat! În același timp, conținutul video disponibil pe platforma protvplus.ro a fost preluat în domeniul protv.ro.

Odată cu noile funcționalități, în care accentul este pus pe conținutul video, se poate observa o adaptare mult mai rapidă a layout-urilor paginilor pentru fiecare ecran de vizionare – desktop, tabletă sau telefon.

Player-ul video care oferă o calitate mai bună a videoclipurilor postate, dar și modul în care sunt prezentate articolele, cu un text care poate fi citit mai ușor, le aduce tuturor celor care accesează site-ul o experiență vizuală mult mai bogată.

O noutate este faptul că oricine accesează site-ul își poate crea un cont prin care poate vedea episoadele emisiunilor favorite la calitate HD, își poate adăuga programele la favorite, iar asta îi va aduce notificări automate atunci când vor apărea noutăți despre show-uri.

În plus, pe site este disponibilă în continuare prezentarea completă a tuturor emisiunilor și serialelor PRO TV, doar că structurarea este mai accesibilă și facilă pentru toți utilizatorii. La fel, cum este și grila TV pentru toate canalele trust-ului – PRO TV, ACASĂ, ACASĂ GOLD, PRO CINEMA și PRO ARENA.

“Fuziunea celor două platforme de conținut reprezintă direcția de dezvoltare strategică. Noul protv.ro, cu un conținut îmbogățit și noi funcționalități, ilustrează focusul companiei PRO TV de a se concentra în zona de premium video content”, a declarat Andrei Bereandă, Head of Digital PRO TV.

Pentru cele mai noi informații și materiale video, accesați noul site protv.ro!

Share

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Exclusiv PRO TV Plus

Articole pentru emisiune Exclusiv PRO TV Plus

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni