Vestea cu care Andra si-a bucurat fanii. In ce proiect profesional a fost implicata vedeta

Vestea cu care Andra si-a bucurat fanii. In ce proiect profesional a fost implicata vedeta

Sambata a avut loc lansarea mondiala a mult-asteptatei animatii 3D “Smurfs: The Lost Village” / „Strumpfii: Satul Pierdut”, eveniment sarbatorit in 19 tari.

Noua animatie ii are drept protagonisti pe strumpfita, Istetul, Blegutul si Voinicul, care pornesc intr-o calatorie palpitanta catre un tinut misterios: legendarul Sat Pierdut. Calauziti de o harta vrajita, strabat Padurea Fermecata, avandu-l mereu pe urme pe maleficul vrajitor Gargamel, care le-a pus gand rau tuturor strumpfilor!

Drumul le este presarat cu intamplari magice si creaturi nemaivazute, dar si cu pericole: de la flori carnivore si plante pupacioase pana la libelule cu nabadai, multe surprize ii asteapta la tot pasul pe nastrusnicii Strumpfi. Cei patru prieteni albastri sunt pe punctul de a descoperi cel mai mare secret din istoria strumpfilor!

Si in Romania a fost sarbatorita lansarea mondiala a animatiei, sambata, la cinematograful Grand Cinema & More. La eveniment au participat vedete, precum si o sumedenie de copii, care s-au jucat in compania animatorilor si s-au fotografiat alaturi de Andra Maruta - interpreta Strumpfitei in versiunea dublata in limba romana.

Din distributie mai fac parte Claudiu Bleont (in rolul lui Gargamel), Vlad Radescu (Papa Strumpf), Vlad Trifaş (Voinicul), Liviu Romanescu (Blegutul), Bogdan Cotlet (Istetul), Mihaela Radescu (strumpf-Salcia), Isabela Neamtu (strumpf-Furtuna).

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni