Anamaria Prodan Reghecampf este o mama fericita! A sarbatorit ziua lui Bebeto, dar si a fetei mijlocii, Sarah

Anamaria Prodan Reghecampf este o mama fericita! A sarbatorit ziua lui Bebeto, dar si a fetei mijlocii, Sarah

Anamaria Prodan Reghecampf este un fel de Superwoman de dimineata si pana in momentul in care pune geana pe geana, noaptea tarziu (stim chiar de la ea ca adoarme in fiecare noapte in jurul orei 3!).

Este mama a 4 copii minunati, sotie dedicata, lucreaza intr-un domeniu in care nu multe femei ar reusi, are o multime de prieteni si fini (tot ea ne-a spus ca ar fi in jur de 60!) si anul acesta si-a propus sa aseze la casele lor barbati unul si-unul, la emisiunea Gospodar fara pereche, care incepe luni, 11 septembrie la 20:30, la PRO TV.

“Mie nu mi se pare ca stilul meu de viata este agitat, e ritmul meu firesc. Cred ca m-as plictisi ingrozitor daca nu as avea 10 lucruri de rezolvat in acelasi timp! Recunosc, nu e usor si e destul de obositor, insa ce e important e ca fac totul cu pasiune, asa ca in vocabularul meu nu exista propozitii de genul: nu am chef sa fac asta acum.”, spune Anamaria.

Printre zeci de telefoane, mesaje vocale, SMS-uri, intalniri, semnari de contracte, inregistrari de voce pentru emisiune, interviuri si negocieri, Anamaria nu uita niciodata ce este cel mai important pentru ea: familia! Ieri, 31 august, in ultima zi de vara, Anamaria a fost si organizator de evenimente. Ocazia a fost una speciala, pentru ca a sarbatorit ziua lui Laurentiu Junior (9 ani), dar, in acelasi timp, a fost si petrecere surpriza pentru Sarah, care peste cateva zile va implini 17 ani.

“Colegii de la emisiunea La Maruta ne-au vizitat ieri si le-am povestit despre ziua pe care ne-am petrecut-o in familie. In familia extinsa, de fapt, pentru ca au fost alaturi de noi foarte multi prieteni, colegi de-ai copiilor, a fost o agitatie continua intreaga zi! Nu mi-as putea imagina viata fara cei 4 copii absolut fabulosi, fara mama, fara sotul meu, fara prietenii mei! Cel mai important in viata e sa ai familia in jurul tau, sa stii ca ai un om, doi, trei, pe care te poti baza, asta e ce le-am repetat non-stop si gospodarilor mei fara pereche!”, continua Anamaria.

Luni, 11 septembrie, la ora 20:30, Anamaria Prodan Reghecampf va incepe oficial sesiunea de training intensiv cu gospodarii, le va da sfaturi despre cum sa se comporte cu pretendentele lor si ii va ajuta sa decida care este cea mai apropiata de sufletul lor, in noua emisiune Gospodar fara pereche.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni