ASTAZI, de la 20:30, aventurile la ferme continua intr-o noua editie Gospodar fara pereche

ASTAZI, de la 20:30, aventurile la ferme continua intr-o noua editie Gospodar fara pereche

Ce strategii aplica gospodarii pentru a le cuceri pe fete? Luni, de la 20:30, aventurile la ferme continua intr-o noua editie Gospodar fara pereche.

Luni, de la 20:30, aventurile continua la Gospodar fara pereche! Si, pentru ca doamnele si domnisoarele au inceput deja sa-i cunoasca mai bine pe baieti, luptele devin din ce in ce mai dure, tensionate si...pline de lacrimi. Gospodarii vor trebui sa gaseasca proportia potrivita de atentie pentru fiecare, astfel incat sa nu starneasca gelozii din partea fetelor. Daca vor reusi sau nu, aflam in noua editie Gospodar fara pereche de luni!

Ce strategie aplici atunci cand te simti atras de ambele domnisoare, vrei sa le cuceresti, le saruti pe amandoua, dar ele descopera? Bogdan Nastase se va simti ca prins intre ciocan si nicovala atunci cand Alina si Flory il iau la rost, simtindu-se nevoit sa le minta. Cele doua coalizeaza insa, iar Bogdan va descoperi ca minciuna are, intr-adevar, picioare scurte. Va reusi el sa iasa din acest impas?


Acasa la Alexandru Abramiuc, tensiunea dintre cele doua fete este din ce in ce mai mare, iar Lili va ajunge chiar sa se ridice de la masa si sa plece in lacrimi. Lupta pentru inima lui Alexandru ajunge in punctul in care Andreea si Lili nu se mai inteleg deloc si nu mai pot pastra nici macar aparentele, de dragul tatalui lui Alex.


La gospodaria lui Ion Cucu, Ionela va fi in centrul atentiei, de ziua ei. Daca dimineata o intampina cu flori, Ion o va trimite acasa la mama sa, unde Ionela si Claudia vor culege legume si vor gati toata ziua. Insa totul pentru un scop nobil, pentru ca gospodarul simpatic a pregatit o surpriza de zile mari pentru sarbatorita: o petrecere cu muzica live, gratar si, bineinteles, tort! In timp ce Ionela va primi toata atentia lui Ion, Claudia va resimti si ea faptul ca isi doreste mai multa atentie de la el.


Vasile Nichita incearca sa isi petreaca timp atat impreuna cu Sava, cat si cu Mioara, astfel incat sa le cunoasca mai bine. Daca Sava este muncitoare si face tot posibilul sa il ajute pe Vasile la orice, Mioara este mult mai vocala si reuseste sa o aduca pe Sava in punctul in care cedeaza si plange. Vasile, ca un adevarat gentleman, le va oferi amandurora cate un buchet de flori, in speranta ca va linisti spiritele.


In varf de deal, acasa la Marin Cazan, Julieta trece prin cateva momente in care se simte neindreptatita de toti cei din jurul ei. Iar mama lui Marin, chiar daca nu o spune direct, are o preferata: Marcela, care este cuminte, muncitoare si....nu-i iese din cuvant! Marin, insa, nu lasa de inteles daca s-a indragostit sau nu inca si se gandeste la avantajele de a avea doua femei care sa ajute la munca: una la stana, cealalta la mancare.


O noua editie Gospodar fara pereche va aduce in prim plan lupta fetelor de a le atrage atentia gospodarilor, dar si strategiile barbatilor de a le cunoaste mai bine si, bineinteles, de a le cuceri pe doamne si domnisoare!

Gospodar fara pereche – Hai sa facem dragostea... rurala!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni