Cine sunt fetele lui Mihai Ambruș

Cine sunt fetele lui Mihai Ambruș

La ferma lui Mihai Ambruș ajung luni Angela și Ramona. Niciuna nu a trăit la țară, dar ambele speră să ajungă la inima gospodarului lor.

Mihai sau „domnul GPS”, cum îi spune Anamaria Prodan, le va primi luni la ferma din Sighiștel, Bihor, pe Angela și pe Ramona. Angela Aanei are 47 de ani, locuiește în Vatra Dornei și este profesor în învățământul primar. Ea are un copil de 22 de ani din căsnicia anterioară și este singură de aproximativ un an.

Angela nu a experimentat niciodată traiul la țară, dar este pregătită pentru acest stil de viață pe care îl privește ca pe o provocare. „Nu există să nu reușesc ceva dacă mi-am propus”, spune ea. În timpul liber, îi place să meargă cu bicicleta, să se întâlnească cu prietenele la spectacole sau piese de teatru și, în general, să încerce lucruri noi, pe care nu le-a făcut niciodată. „Sunt atipică, directă, perfecționistă, tenace, sensibilă, empatică și pasională”, se descrie Angela. 

Ramona Carmen Faur are 45 de ani, este din Turda și a divorțat în urmă cu 11 ani. După ce a terminat Facultatea de Inginerie în Construcții, Ramona a lucrat o vreme ca inginer, dar acum este administratorul celor șase locuințe pe care le deține și le dă spre închiriere. Pe lângă sarcinile administrative, ea lucrează și ca programator IT, cosmeticiană și decorator floral. 

Ramona l-a ales pe Mihai dintre toți gospodarii pentru că este inteligent și pentru că au pasiuni comune, precum plimbările în natură. Ramona trăiește în oraș, la bloc, dar și-a dorit încă din copilărie să trăiască la fermă, așa că viața la țară nu-i va displăcea. „Aceasta ar fi experiența vieții mele și cred că m-aș descurca la fermă, dacă m-ar ajuta el, bineînțeles!”. Singura legătură cu viața rurală este grădina amenajată lângă bloc, unde îngrijește câteva găinușe. 

Ramona se descrie drept o persoană vorbăreață, glumeață și extrovertită. În timpul liber, ea cântă la flaut și interpretează muzică clasică religioasă. „Îmi place să conduc, cred că m-am născut șef, întotdeauna am venit cu inovații și idei, am abilități de comunicare și cred că sunt descurcăreață”, spune Ramona despre ea.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni