• Emisiuni
  • Groapa
  • Noi provocări în povestea familiei Vlahu, în exclusivitate pe VOYO, în cel de-al patrulea episod: „Avem calea noastră și nu se schimbă”

Noi provocări în povestea familiei Vlahu, în exclusivitate pe VOYO, în cel de-al patrulea episod: „Avem calea noastră și nu se schimbă”

Noi provocări în povestea familiei Vlahu, în exclusivitate pe VOYO, în cel de-al patrulea episod: „Avem calea noastră și nu se schimbă”

Nevoia unor oameni în care să ai încredere. Dorința de a simți că dragostea este reală și te poate face să visezi, din nou, frumos. O trezire bruscă într-o realitate în care multe lucruri s-au schimbat. O familie în care nu exista decât putere, dar acum termeni precum frica și riscul sunt la ordinea zilei. În GROAPA, acțiunile se întâmplă cu o viteză care te poate trece prin toate trăirile. Cel de-al patrulea episod al serialului este deja disponibil, în exclusivitate, pe VOYO!

Ce să știe niște doctori de puterea lui Sandu meu?”, cuvinte grele, cuvinte spuse cu emoție și lacrimi în ochi. Sunt cuvintele pe care Zina i le adresează lui Sandu al ei când îl vede că a revenit printre ei. Slăbit, cu multe informații lipsă, capul familiei Vlahu trebuie să descopere acum câte a pierdut: Sasha a revenit acasă, dar este la fel de dur ca și atunci când a plecat, Alma, soția lui Sasha de doar trei zile, este jurnalista pe care a cunoscut-o de curând... dar care nu se știe încă dacă ascunde anumite secrete, oamenii apropiați ascund și ei multe minciuni. Mai poate Sandu să preia frânele?

Gallery

Aduni oameni de încredere. Să supravegheze pe toată lumea. Să nu știe nimeni, nici măcar tac-tu”, o frază care subliniază momentul în care se află Sasha și cum acesta trebuie să recurgă la gesturi extreme pentru a descoperi cine îi vrea răul familiei. Este Tibi pregătit să-i fie mâna dreaptă? Atacul din laboratul lui Franco spune că da, însă poate tânărul să ducă la capăt tot ce îi va cere noul lider?

Mai am nevoie de timp. Atât îți cer, timp. Nu mai e cum a fost. E o senzație că totul se distruge, moare lumea în care am crescut”. Replici încărcate de o emoție pe care Sasha o uitase vizavi de cei din jurul lui, de orașul care l-a făcut omul de azi. Și o cerere grea pentru Alma, cea care i-a dat sufletul și care acum simte că totul s-a sfâșiat în bucățele. Poate tânăra să-i mai fie aproape sau e prea târziu pentru ei? 

Denis vrea răzbunare. Pentru tatăl lui. Pentru faptul că este neînțeles. Iolanda vrea iubire. Chiar dacă este una interzisă. Vali vrea să-și găsească fericirea, dar și să ajungă mai repede la putere. GROAPA – un univers în care familia e totul, iar acțiunea e la cele mai înalte cote!

Nu ratați, în exclusivitate, pe VOYO cel de-al patrulea episod GROAPA! Sâmbătă va fi disponibil cel de-al cincilea!

 GROAPA – Familia e totul

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Groapa

Articole pentru emisiune Groapa

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni