• Emisiuni
  • Groapa
  • Cuvântul tatălui este mai puternic pentru Sasha decât iubirea pentru soție? ”Locul tău e lângă noi, în GROAPA”

Cuvântul tatălui este mai puternic pentru Sasha decât iubirea pentru soție? ”Locul tău e lângă noi, în GROAPA”

Cuvântul tatălui este mai puternic pentru Sasha decât iubirea pentru soție? ”Locul tău e lângă noi, în GROAPA”

O familie care nu își mai găsește liniștea. O casă în care domnește neîncrederea și, pe alocuri, teama. Relații care au depășit provocarea timpului, dar care nu trăiesc prezentul. O căsnicie începută prea brusc, dar care nu mai are răspunsurile la nicio întrebare.

Gallery

Este vorba despre Vlahi – cei atât de puternici, care cândva conduceau totul și care acum se confruntă cu tot mai multe provocări. Un nou episod din GROAPA este deja disponibil, în exclusivitate, pe VOYO, iar toți abonații pot descoperi o lume în care acțiunea este la ordinea zilei.

După ce ultimul episod s-a încheiat cu un moment dramatic pentru Sasha și o răsturnare spectaculoasă cu mașina, este vremea ca toți cei de acasă să descopere cum a reușit personajul principal să scape, dar și ce l-a făcut pe Vali să ofere una dintre cele mai sincere și emoționante declarații ale lui. ”Trebuia să fiu eu la volan, dar în seara aia a vrut să conducă el. Aș fi murit eu și era mai bine... Dacă te pierd și pe tine, sunt singur”, îi va spune cu ochii îndurerați prințișorul fratelui său mai mare. Oare își va găsi Vali puterea să revină lângă familia lui sau este trădarea este prea adâncă?

”Nu te mai gândi la moarte. Noi trebuie să fim oameni. Locul tău e aici lângă noi, în GROAPĂ”. Sunt cuvintele lui Sandu care simte că vine momentul în care familia lui să reia puterea pierdută în urmă cu puțin timp. Și care este conștient că are nevoie de Sasha pentru a restaura totul. Are copilul care cândva a fugit de acasă, speriat de toate lucrurile văzute, capacitatea de a ierta și de se încadra, din nou, în tiparele Vlahu?

”Eu nu vă cer bani ca alții. Eu vă dau. Orice problemă aveți, veniți la mine. Spuneți la toată lumea...”, le va aminti Franco oamenilor din Giurgiu. Oare poate mafiotul să-i convingă pe toți că el este cel mai potrivit să fie recunoscut ca lider? Știe el cum să gestioneze toate minciunile și ascunzișurile, dar și să lupte cu amintirile trecutului?

Alma vrea mai multă libertate. Și nu doar pentru ea, ci și pentru celelalte fete din casa Vlahu. Zina simte că soția lui Sasha i-a adus doar probleme în sânul familiei. Va scăpa de ea sau o va accepta pentru a nu risca să-și piardă copilul, și de această dată? Un univers fascinant, în care FAMILIA E TOTUL!

Nu ratați, în exclusivitate, pe VOYO cel de-al cincilea episod GROAPA!

GROAPA – Familia e totul

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Groapa

Articole pentru emisiune Groapa

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni