• Emisiuni
  • Groapa
  • Cea mai emoționantă scenă din episodul 9 al serialului „Groapa”. Lecția pe care Sasha i-a dat-o lui Boian

Cea mai emoționantă scenă din episodul 9 al serialului „Groapa”. Lecția pe care Sasha i-a dat-o lui Boian

Cea mai emoționantă scenă din episodul 9 al serialului „Groapa”. Lecția pe care Sasha i-a dat-o lui Boian

Răzbunarea lui Boian, care este condus de orgoliu, îl scoate din minți pe Sasha. Când află de răpirea Almei și a tătălui său, tânărul are un șoc și se simte neputincios. Viața celor mai dragi ființe este în pericol, iar el nu are putere să se adune și să găsescă o soluție. Episodul 9 al serialului Groapa te ține mereu în suspans, până la ultima scenă. Va reuși oare Sasha să-și salveze soția?

În timp ce Alma și Sandu sunt ținuți ostatici de către Boian, Sasha se retrage în câmp, lângă casa lui Alică. Tânărul, care părea cel mai neînfricat din familie, este cuprins acum de un sentiment de deznădejde. Sile, Titi, Tache și Alica sunt lângă el și încearcă să-l scoată din șoc, dar nu găsesc nicio soluție. 

După o discuție la telefon cu Boian, în mintea lui Sasha apare o scânteie. 

„Dă și tu... un milion de euro, să zicem. Mâine la patru îmi dai banii sau îți trimit capetele lor. O să încep cu nevastă-ta.”, îi va spun Boian.
Vocea Almei, care strigă cu disperare, îl aduce pe Sasha cu picioarele pe pământ. „Trecem podul!”, le va dicta el celorlalți. Cu ajutorul lui Alică, Sasha află că Boian are soție și copil mic. Planul pe care îl construiește îl va dărâma pe interlopul bulgar. 

Gallery

În episodul 9, una dintre cele mai emoționante scene este lecția pe care Sasha i-a dat-o lui Boian. 

„Empatie...Asta-i lecția de azi, domnule Cerdak. Capacitatea de a te pune în pielea altcuiva. De a simți bucuria cuiva. Sau tristețea. Sau durerea. Când îi pierzi pe cei ce-i iubești. Ai înțeles? Îți place? O avem pe dădaca copilului tău, o avem pe soția ta. Începi să-ți pierzi mințile? Mă întreb...Oare ce e în cutia asta?”, îi spune Sasha. 

Vezi episodul 9 acum pe VOYO.

Sursă foto: PRO TV

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Groapa

Articole pentru emisiune Groapa

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni