• Emisiuni
  • Groapa
  • Înapoi în GROAPA. Ediția TV. În această vară, la PRO TV și pe VOYO!

Înapoi în GROAPA. Ediția TV. În această vară, la PRO TV și pe VOYO!

Înapoi în GROAPA. Ediția TV. În această vară, la PRO TV și pe VOYO!

Povestea de viață a lui Sașa Vlahu, cel care părea că a reușit să se rupă total de familie și de tot ceea ce însemna trecutul lui, până în clipa în care a fost nevoit să aleagă între dragoste și fericire personală și legăturile de sânge, i-a ținut pe toți abonații VOYO cu sufletul la gură, săptămână după săptămână. În curând, vara aceasta, PRO TV aduce o veste bună, pentru toți fanii serialului!

Înapoi în GROAPA. Ediția TV. este surpriza pregătită pentru telespectatori! O versiune refăcută, cu o dinamică diferită, care le va aduce tuturor celor de acasă o perspectivă narativă îmbogățită, va putea fi urmărită la PRO TV, dar și pe VOYO!

Vlahii... cei care ne-au demonstrat ce înseamnă puterea unei familii vor fi în prim plan! Sandu și Zina, Sașa, Alma, Vali, Manuela și ceilalți ai lor sunt gata să-și dea întâlnire cu toți cei care vor să le afle secretele, să le înțeleagă deciziile și să le resimtă fiecare durere! Producția filmată în Giurgiu oferă o incursiune în care emoțiile se împletesc la tot pasul, în care pericolul și dragostea joacă pe rând rolul principal și în care personajele ascund povești de viață incredibile.

Despre revenirea formatului, Antonii Mangov, Programming Director declară: ”În toamna anului trecut, toți abonații platformei VOYO s-au bucurat de un univers conturat la cele mai înalte standarde de echipa de producție a serialului. Pentru că am văzut feedback-ul lor și bucuria cu care i-au primit pe cei din Familia Vlahu, am decis să le oferim o ediție specială, de TV. Așa că-n această vară îi așteptăm Înapoi în GROAPA, pentru a urmări povestea în care familia e totul!”

Înapoi în GROAPA. Ediția TV... în curând la PRO TV și pe VOYO! Până atunci, noutățile pot fi aflate de pe rețelele sociale ale serialului.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Groapa

Articole pentru emisiune Groapa

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni