• Emisiuni
  • Întrebarea mesei rotunde
  • Andi Vasluianu, despre cel mai mare rateu din carieră: ”Atunci am vrut să plec din țară, la propriu!” Întrebarea Mesei Rotunde cu Marius Manole

Andi Vasluianu, despre cel mai mare rateu din carieră: ”Atunci am vrut să plec din țară, la propriu!” Întrebarea Mesei Rotunde cu Marius Manole

Andi Vasluianu, despre cel mai mare rateu din carieră: ”Atunci am vrut să plec din țară, la propriu!” Întrebarea Mesei Rotunde cu Marius Manole

Actorul Andi Vasluianu vorbește cu sinceritate despre cel mai prost rol din carieră, care l-a făcut să-și dorească să părăsească România, dar și despre cel mai rău lucru care i se poate întâmpla unui actor atunci când filmează o scenă de dragoste sau de ce s-a îngrășat în pandemie, într-o ediție spumoasă a emisiunii ”Întrebarea Meseri Rotunde cu Marius Manole”, difuzată sâmbătă, 18 mai, de la 8.00 dimineața, pe ACASĂ.

Gallery

​Întrebat de Marius Manole care este momentul din viața lui care s-ar califica drept o scenă de Oscar, Andi Vasluianu și-a amintit de o fostă iubire: ”Mă despărțisem de cineva, eram singur în garsonieră și am văzut că nu mai erau lucrurile ei. Știam că o să urmeze asta, dar am simțit un gol foarte puternic... pe urmă, a venit prietenul nostru comun, Mihai Calotă, de care eram foarte apropiat, și m-a pufnit plânsul. Nu știu de ce. Când a intrat pe ușă, mi-a venit, așa, mila aia de sine și m-a pufnit plânsul. M-am gândit după aia: Mamă, cum ar fi să joci așa ceva?”.

Actorul recunoaște că a avut parte de multe despărțiri în viața amoroasă, pentru că ”mă plictiseam în relație”. ”Eu, până la nevastă-mea, nu am crezut că o să mă însor vreodată și să rămân așa, însurat. Am mai fost însurat și am divorțat. A doua oară nu credeam că o s-o mai fac, pentru că nu mă vedeam în stare să fiu cu o singură femeie”.

Andi Vasluianu vorbește, sâmbătă, la ACASĂ, și despre cel mai mare rateu din cariera lui. ”Mi-aduc aminte, am făcut un film... Doamne, cât de prost eram! Se numea Un caz de dispariție. Atunci, când s-a dat pe TV, am vrut să plec din țară, la propriu. Mi-aduc aminte că-l imitam pe detectivul din Twin Peaks. Mi se părea ridicol totul. A fost un contract pe bani, mi s-a părut ok să-l fac, doar că în timpul filmărilor mi-am dat seama că este foarte prost”.

Care este cel mai rău lucru care se poate întâmpla în timp ce filmează o scenă de dragoste? ”Eu am făcut de două ori, în viața asta, scene de dragoste, inclusiv la ”Despre oameni și melci”, cu Monica Bârlădeanu...  E o senzație ciudată, mie nu-mi plac deloc scenele astea. Depinde de tipa cu care faci... Cel mai rău lucru? Să ai mâinile transpirate sau să ai erecție... Unele colege zic că ar fi nasol să nu ai...”.

Emisiunea ”Întrebarea Mesei Rotunde cu Marius Manole” se difuzează în fiecare sâmbătă dimineață, de la 8.00, la ACASĂ. Episodul integral poate fi urmărit și pe VOYO.

 

 

 

 

Share

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Întrebarea mesei rotunde

Articole pentru emisiune Întrebarea mesei rotunde

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni