Lia Bugnar, dezvăluire specială pentru presa de scandal: ”Cine a refuzat să-mi satisfacă fanteziile din intimitate!”

Lia Bugnar, dezvăluire specială pentru presa de scandal: ”Cine a refuzat să-mi satisfacă fanteziile din intimitate!”

Într-o nouă ediție ”Întrebarea Mesei Rotunde cu Marius Manole”, difuzată sâmbătă, de la 8.00 dimineața, pe ACASĂ, Lia Bugnar vorbește despre relația ei cu presa de scandal, despre culisele serialului CLANUL, nuditatea pe scenă, cum se menține în formă, Al Pacino sau stripper-ul ei favorit.

Într-o ediție specială a emisiunii „Întrebarea Mesei Rotunde”, Marius Manole o are drept invitată pe prietena lui cea mai bună, Lia Bugnar. Aceasta mărturisește că, în ultima perioadă, duce „o viață de muncă și desfrâu. Merg pe direcțiile astea două și ele nu se întâlnesc niciodată decât atunci când, în cadrul desfrâului, scriu la CLANUL. Și se regăsește în serial starea mea euforică. Uneori, scriu în timpul petrecerii, în avion, dar tu știi, că m-ai văzut...”

Pe lângă faptul că semnează scenariul celui mai de succes serial de gen din România, Lia Bugnar a avut și un rol în această producție. ”Mie, Anghel Damian mi-a zis la început că sunt timidă cu personajul meu. În prima zi de filmare, am fost paralizată de frică. După care, m-am mobilizat și n-am mai avut treabă. În principiu, când scriu, mă gândesc la cineva anume... întotdeauna, la oameni foarte talentați. La Clanul, e un generic foarte generos... Mie mi se pare frumos că ceva ce nu mi-a fost greu să scriu a fost completat de restul echipei atât de bine. Și mă refer aici la Anghel, la ceilalți regizori și, mai ales, la colegii actori. Ei au făcut, de multe ori, o treabă peste ceea ce mi-am închipuit eu acasă”.

Întrebată de Marius Manole ce crede despre presa de scandal, care a scris intens spre ea într-un anumit moment al vieții, Lia a răspuns: ”Da, o mănânc pe pâine. Nu mai știu cum să acționez butonelele alea... Sunt absolut disperată să fiu în conștiința genului ăla de spectatori. Dacă tu ai acum niște privitori, să-i rugăm să nu mai dea click când văd un titlu de genul: ”Actrița a recunoscut, în sfârșit, lucrul pe care îl bănuiam toți” Nu deschideți așa ceva! Sunt reminiscențe de la episodul de acum doi ani, mai e cineva care se vede că a rămas blocat pe treaba aia...

Acum, dacă omul ăla nu reușește să depășească un răhățel din viața mea, îți dai seama cam ce viață are el. Și atunci e de compătimit. ”.

Lia Bugnar dezvăluie și ce ar refuza să facă pentru un rol. ”De principiu, nu-mi place în scenă nuditatea gratuită. Înnebunesc. Când oamenii sunt pe scenă de teatru, fără să existe o motivație artistică și fără se creeze niște imagini foarte frumoase… Corpul omului poate să fie hidos sau superb.... Când zic hidos, nu mă refer la un corp care nu-i frumos. Poate fi un corp frumos care, pus într-un context greșit, arată rău”.

De altfel, actrița mărturisește că nu a văzut niciodată un stripper, dar că e sufiecient să-l vadă pe colegul și prietenul ei, Marius Manole: ”Pe tine te mai văd la cabină când întârzii la spectacol și nu mai ai rușine, nu mai ai nimic, te dezbraci... Cam tu ești stripperul meu preferat”.

Ce spune Lia Bugnar despre extravaganțele din intimitate și cine a refuzat să-i satisfacă fanteziile, dar și motivul pentru care a fost dezamăgită de Al Pacino, aflați sâmbătă dimineață, de la 8.00, pe ACASĂ, în cadrul emisiunii ”Întrebarea Mesei Rotunde cu Marius Manole”.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Întrebarea mesei rotunde

Articole pentru emisiune Întrebarea mesei rotunde

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni