• Emisiuni
  • La Măruță
  • De Moș Nicolae, Andreea Marin s-a bucurat de o surpriză din partea lui Adrian Brâncoveanu. Relația lor este tot mai trainică după 7 ani

De Moș Nicolae, Andreea Marin s-a bucurat de o surpriză din partea lui Adrian Brâncoveanu. Relația lor este tot mai trainică după 7 ani

În ziua Sfântului Nicolae, Andreea Marin a fost invitată în platoul „La Măruță”. Vedeta a depănat amintiri, legate de această zi și a dezvăluit că a avut parte de o surpriză din partea iubitului ei, Adrian Brâncoveanu.

Ziua de Moș Nicolae are un loc aparte în sufletul Andreei Marin.

Pentru mine toată luna decembrie este o sărbătoare. Moș Nicolae este foarte important. Tata și bunicul au fost Nicolae. Îi port în suflet. Sunt pentru mine îngeri și cu mâna pe umărul meu în continuare”, spune prezentatoarea TV.  

Gallery

Sunt aproape 7 ani de când este împreună cu Adrian Brâncoveanu și se înțeleg foarte bine. Andreea Marin a mărturisit că azi dimineață a descoperit un cadou în cizme din partea iubitului. 

Eu mă ocup în general de făcut daruri, nu de primit. Dar de dimineață văd niște cizmulițe, mă împiedicam de ele. Când mă uit mai bine, erau ale mele. Mă ocupasem eu de cei dragi, dar eu uitasem să-mi pun cizmulițele. Adrian îmi zice: „Nu știu ce-i cu ele...” El credea că eu o să mă prind. Eu le-am pus la loc. Da el zice: „Să te uiți totuși...” Și bineînțeles că aveam un dar. (râde) 

Află mai multe detalii din materialul video de mai sus. 

În cadrul emisiunii, Carmen Barcan (53 de ani), specialist în remodelare corporală, a povestit cum a ajutat-o pe Andreea Marin să slăbească 16 kg. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni