• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Horatiu Malaele si Pavel Bartos, doua aparitii spumoase in serialul “Las Fierbinti” de la ProTV

Horatiu Malaele si Pavel Bartos, doua aparitii spumoase in serialul “Las Fierbinti” de la ProTV

Horatiu Malaele si Pavel Bartos, doua aparitii spumoase in serialul “Las Fierbinti” de la ProTV

Pe langa distributia aleasa pe spranceana, din care fac parte Adrian Vancica, Mihai Bobonete, Costi Dita, Gheorghe Ifrim sau Mihai Rait Dragomir, serialul “Las Fierbinti” care va incepe in curand la ProTV se bucura de invitati pe masura.

Horatiu Malaele si Pavel Bartos sunt doua aparitii care vor face senzatie in cateva episoade din “Las Fierbinti”. 

Un artist de mana  a doua, care vrea sa filmeze un videoclip in Fierbinti, Fuoco, personajul lui Pavel Bartos va fi o prezenta demna de tot rasul: ”Este tipologia omului care vrea sa intre cu orice pret in showbiz-ul romanesc, care crede ca este cel mai tare din parcare, care pretinde ca este original, dar copiaza la maximum. Este tipologia vedetei care apare peste noapte si dispare la fel”, spune Pavel despre personajul sau.

Impartit intre show-urile ”Vocea Romaniei” si ”Romanii au talent”, Pavel Bartos recunoaste insa ca a fost cucerit din prima de scenariul serialului ”Las Fierbinti”, unul dintre motivele care l-au facut sa accepte aceasta invitatie. ”M-a cucerit scenariul. Cand am citit rolul am vazut cat este de bine scris (Mimi Branescu poarta aceasta “vina”). Faptul ca este regizat de Dragos Buliga a fost un atu in plus, pentru ca este un regizor cu care imi doresc sa lucrez in general, asa ca am profitat de sansa. Nu in ultimul rand, actorii care interpreteaza  personajele principalele (Bobonete, Vancica, Gigi Ifrim) m-au determinat sa-mi doresc cu ardoare sa joc in acest serial”, a mai spus Pavel.

La randul lui, Horatiu Malaele va avea o aparitie spectaculoasa in rolul lui Moş Peleuş, deghizat cu haine corespunzatoare si dinti falsi. “Ma bucur ca am ocazia sa joc intr-o comedie la care razi cu lacrimi inca de la filmare. Chiar daca joc un rol mic, ma amuza teribil sa ma transform in rolul lui Moş Peleuş pentru ca ma distrez grozav alaturi de colegii mei de platou”, a marturisit Horatiu Malaele despre participarea sa in serialul “Las Fierbinti”, chiar pe platourile de filmare.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni