• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Romanii au navalit in Las Fierbinti! Minutul de aur, urmarit de aproape 2.500.000 de oameni. Ultimul episod e pe Voyo.ro

Romanii au navalit in Las Fierbinti! Minutul de aur, urmarit de aproape 2.500.000 de oameni. Ultimul episod e pe Voyo.ro

<span style="color:#f00;">Romanii au navalit in Las Fierbinti! </span>Minutul de aur, urmarit de aproape 2.500.000 de oameni. <span style="color:#f00;">Ultimul episod e pe Voyo.ro</span>

Telespectatorii ProTv au urmarit cu interes patania fostului primar Mitica, cel care a fost jefuit aseara in Las Fierbinti chiar de fotbalistul Falcao, „brazilianul” adus in sat sa ridice echipa locala de fotbal.

Astfel, in intervalul orar 20:30 – 21:27, cand a fost difuzat cel de-al doilea episod al serialului, ProTv a fost lider absolut de audienta, atat pe publicul comercial din mediul urban cu varste curpinse intre 18 si 49 de ani, cat si pe publicul din mediul urban. 

10,1 puncte de rating, in medie, a obtinut ProTv aseara pe publicul comercial in timpul difuzarii serialului Las Fierbinti si 22,5 procente din cota de piata, spre deosebire de Antena 1, care a inregistrat de doua ori mai putin, respectiv 4,8 puncte de rating si 10,7 procente din cota de piata. 

In fiecare joi, de la 20:30 pe Pro TV, tara o arde pe comedie cu serialul "Las Fierbinti". 
Vezi aici episodul integral. Toate episoadele sunt exclusiv pe voyo.ro

Nici pe publicul din mediul urban ProTv nu a avut rival si a ocupat pozitia fruntasa in topul audientelor, cu o medie de 8,6 puncte de rating si 16,2% cota de piata, in detrimentul Antenei 1, care inregistra doar 4,7 puncte de rating si 8,8 procente din cota de piata. 

In minutul de aur, 21:12, ProTv inregistra 13,8 puncte de rating si o cota de piata de 30 de procente, demonstrand inca o data ca telespectatorii cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani din mediul urban ai ProTv isi petrec serile de joi in Las Fierbinti.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni